El Govern de Sueca reprograma el concert de Botifarra a la mateixa hora del Ple

El Govern de Sueca reprograma el concert de Botifarra a la mateixa hora del Ple

Aclariment.- El canvi d’hora de l’actuació s’ha fet “per raons alienes” al Govern local i sense cap estranya intenció de fer-la coincidir amb el Ple municipal, segons han assegurat aquest matí des de l’Ajuntament de Sueca.
01/09/2016

RBi.

La primera de les actuacions programades per a les Festes Majors sofreix un canvi d’horari. Es tracta de l’espectable ‘Botifarra a banda’ de Pep Gimeno ‘Botifarra’ que en aquesta ocasió anirà acompanyat per la Societat Ateneu Musical de Sueca.

ordre-dia-sueca-ple-setembre-2016

Convocatòria del Ple de setembre

L’actuació s’anunciava al Programa de Festes a les 23 hores. En una nota de premsa de l’ajuntament, emesa avui mateix, apunta les 20:30 per a l’inici de l’acte que es farà a la plaça de l’Ajuntament. A les 20 hores comença el Ple ordinari del mes de setembre. L’esmentada nota passa per alt donar raons pel canvi d’horari.

La inauguració de la Fira està prevista, segons el mateix programa, per a les 21 hores. Una àmplia representació de la Corporació Municipal havia acudit tradicionalment a aquest acte acompanyant a la Festera Major i cort d’honor.

EspigaRock
El dissabte 3 de setembre, arribarà la tercera edició del festival de música en valencià EspigaRock, esdeveniment que guanya en renom i públic any rere any i que enguany portarà com a cap de cartell a la banda de rock espanyola, Reincidentes, coneguda per tot arreu per les seues lletres colpidores, agitadores i crítiques amb la societat actual.

A excepció d’ells, la resta del cartell cantarà en valencià. Reincidentes compartirà el cap de cartell amb Els Catarres. El grup pop-folk català ha confirmat la seua presència. A l’EspigaRock, serà amb tota probabilitat, una de les darreres actuacions que realitzaran a casa nostra, després d’anunciar la seua aturada indefinida.

També actuaran Atupa, els Mai Mai, Gramoxones Ska Band, i Escala i Corda dj Set, que seran els encarregats de tancar el festival que tindrà lloc al recinte fester (zona d’aparcament de Sueca Parc. Està previst per a les 22:30 hores (segons el Programa de Festes) i l’entrada serà lliure i gratuïta.

Cants de la Mediterrània
La Unió Musical de Sueca, acompanyarà a Aitana Ferrer i el grup La Quarantamaula, al front del qual es troben els germans Murillo, en el concert Cants de la Mediterrània, un espectacle que fusiona un amalgama de tradicions, música d’arrel mediterrània, la poesia i les noves tendències musicals. El concert tindrà lloc el pròxim dimarts 6 de setembre, a les 22 hores, a la plaça de l’Ajuntament.

R.

Fotografia de Pep Gimeno ‘Botifarra’ facilitada per l’Ajuntament de Sueca

banner-biottec-700x137


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.