Quasi 700 assistents al sopar de germandat i fi de temporada dels jubilats d’Almussafes

Quasi 700 assistents al sopar de germandat i fi de temporada dels jubilats d’Almussafes
jubilats-almussafes-2016-traspas-banderi

Trasp脿s del bander铆

Prop de 700 jubilats i pensionistes es van donar cita en el pati del col路legi Almassaf, a partir de les 21.30 hores d’ahir dimarts, per a compartir sopar i conversaci贸 en un acte que s’organitza des de la pr貌pia associaci贸 local des de fa m茅s de quinze anys, coincidint amb el 鈥淒ia dels Iaios鈥.

Com en les anteriors edicions, durant la gala es va dur a terme el tradicional trasp脿s del bander铆 de l’associaci贸 per part d’una representant dels quintos del passat any als nous membres que passen a integrar el col路lectiu de majors.

En esta ocasi贸, la parella de jubilats Consuelo Navarro i Paco Ribera 鈥 de la quinta del 50 – li van passar el relleu als majors Adoraci贸n Corella i Francisco L贸pez 鈥 ambd贸s representants de la quinta del 51 -.

L’alcalde, Toni Gonz谩lez, la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver i el president de l’associaci贸 de jubilats, Francisco Ruiz, junt amb el secretari comarcal dels jubilats, Salvador Mar铆n, entre altres autoritats municipals, van acompanyar els socis i s貌cies de l’entitat en este sopar commemoratiu.

Durant la seua intervenci贸, l’edil delegada de la Tercera edat va anunciar la imminent posada en funcionament de l’Oficina d’Atenci贸 al Major, depend猫ncia amb seu en el Centre de Salut d’Almussafes, on s鈥檃tendr脿 de manera personalitzada al col路lectiu, es resoldran dubtes i es col路laborar脿 en la realitzaci贸 de gestions per part dels usuaris.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.