ACECU i el Medusa uneixen forces per a potenciar el comerç local de Cullera

ACECU i el Medusa uneixen forces per a potenciar el comerç local de Cullera

La unió fa la força quan es tracta de dinamitzar l’economia local. Els comerciants de Cullera i el festival de música Medusa Sunbeach, que se celebrarà aquest pròxim mes d’agost en la ciutat, treballen junts per a potenciar el comerç local i, alhora, promocionar el festival entre els veïns i turistes.

Així, en la mostra comercial Divendres al Mercat, que tindrà lloc aquest divendres a la vesprada, se sortejaran dos abonaments per a poder gaudir dels tres dies que durarà el festival Medusa (del 12 al 14 d’agost). A més, per a amenitzar aquesta iniciativa, el grup de música Nudo Windsor oferirà demà un concert entre les 21 i les 23 hores en el Mercat Municipal de Cullera, on té lloc la mostra comercial.

Nudo Windsor és un grup format per components de diferents poblacions de la comarca de la Ribera i que enguany actuarà en el festival Medusa.

Pel que fa al sorteig dels abonaments, tots aquells assistents que compren en alguna de les parades del Divendres al Mercat rebran una participació. A meitat del concert se sortejarà el primer abonament i, en finalitzar l’actuació musical, tindrà lloc el segon sorteig.

El president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU), Quique González, ha assenyalat que “el Medusa és una part important de Cullera des del punt de vista turístic” i, per la seua banda, el Divendres al Mercat “és un enclau molt interessant perquè el turista vinga i conega les ofertes d’oci”. De fet, els comerciants i el festival tenen previst fer altres activitats conjuntes durant les pròximes setmanes, segons ha avançat González.

En definitiva, els comerciants i el festival han volgut unir esforços per a dinamitzar l’economia de la ciutat i traure el màxim rendiment a una època tan important per a Cullera com és l’estiu, on milers de turistes visiten la ciutat.

Tardeig cullerenc
La mostra comercial Divendres al Mercat és una iniciativa que ha engegat ACECU aquest estiu per a promoure la cultura del tardeig (tardeo) en el centre històric de Cullera i ajudar a la promoció del comerç local. En aquesta iniciativa empresarial també participen comerciants d’altres poblacions de la Ribera.

Per la seua banda, el Medusa Sunbeach Festival celebra enguany la seua tercera edició i ha aconseguit consolidar-se com un dels principals festivals estiuencs del panorama valencià. Els últims cap de cartell per als escenaris Main Stage, Techno i Live són Axwell /\ Ingrosso, Joseph Capriati i Carlos Sadness. Uns altres DJ que se sumen al cartell són DJ Nano, Brian Cross, Albert Neve, Sandro Àvila, 2Maniaks, Juanjo Martin o Eric Vesper en l’escenari Main Stage i Rafa Siles, 2GEN, Aaron Gehrig i Bel:Bro en Techno.

O.R.

tardeig-cullera-estiu-2016-2


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.