Cullera aposta pel ‘tardeo’ amb un nou format del mercat ambulant dels divendres

Cullera aposta pel ‘tardeo’ amb un nou format del mercat ambulant dels divendres

Els divendres tenen un altre sabor a Cullera este estiu. L’ajuntament i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) han volgut donar un nou format al popular mercat ambulant que fins ara se celebrava a la vesprada en el passeig Doctor Alemany.

Enguany, s’ha decidit apostar per una tendència en voga, el denominat ‘tardeo’, una moda que va a més en les grans ciutats i que es basa a oferir diverses alternatives d’oci durant les vesprades per al gaudi dels ciutadans amb l’objecte de dinamitzar el comerç.

«Amb ‘Els divendres al Mercat’, volem transformar el mercat ambulant del divendres i donar-li un impuls, perquè l’anterior era una còpia del dijous i havia anat a menys», ha explicat l’alcalde, Jordi Mayor, en la roda de premsa de presentació.

Per açò, per a donar major dinamisme a esta iniciativa comercial que dóna començament ja este divendres 24 en horari de 19 a 24 h, s’ha cregut convenient tematitzar cada divendres amb actuacions musicals diferents.

De moment, s’ha tancat ja la programació de tot el mes de juliol, que oferirà als visitants flamenc, jazz, soul, rock i pop amb les actuacions de Flamenc Navarro Band, Bitter Jazz, To Soul, Jazz4u, Cristobal Cholvi & CIA i Sofia Sánchez els dies 24 de juny i 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol, respectivament.

Dins dels jardins
D’altra banda, s’ha decidit retornar el mercat ambulant ambulant al seu emplaçament original, l’interior dels Jardins del Mercat. El recinte té capacitat per a acollir 23 parades que s’emplaçaran en haimes. Els comerciants locals tenen preferència per a donar a conèixer els seus productes, però també s’obri la possibilitat que membres de la Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes (Fedalcis) puguen participar.

Com a mesura addicional, es convertirà en zona per a vianants la part frontal del Mercat —plaça de la Verge- on actualment s’han instal·lat noves terrasses que donen vida a este entorn privilegiat situat en el cor de la Vila.

‘Els divendres al Mercat’, que s’estendrà fins al 2 de setembre, pretén atraure el flux de turistes des del passeig marítim cap al centre de la ciutat, tal com ha indicat el president d’ACECU, Quique González. La localitat té un gran nombre de visitants en els mesos d’estiu —al voltant de 200.000— i es vol aprofitar eixe potencial per a generar més riquesa en el comerç local.

«Serà una oportunitat per a donar-se a conéixer i per a incrementar les vendes», ha asseverat González, qui al seu torn ha agraït la col·laboració del consistori.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.