Finalitza el curs de programació de llenguatges estructurats per a aturats de Sueca

Finalitza el curs de programació de llenguatges estructurats per a aturats de Sueca

Cinc dels tretze alumnes del curs de programació de llenguatges estructurats d’aplicacions de gestió, promogut per l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sueca, han trobat feina arran de la realització d’esta acció formativa que ha estat subvencionada al 100% pel SERVEF i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Dos dels alumnes han trobat feina en el transcurs de la formació, en els darrers mesos i els altres tres han estat contractats o estan en vies de ser-ho per les mateixes empreses on han realitzat les pràctiques.

El curs, que es va iniciar el passat mes d’octubre, ha finalitzat esta setmana amb uns resultats molts satisfactoris per la majoria dels alumnes que han aconseguit millorar les seues capacitats i augmentar les seues competències i habilitats professionals. La regidora responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, Isabel Jiménez, apunta que les xifres objectives demostren l’èxit d’este tipus d’accions formatives per la millora de l’ocupabilitat. “Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sueca seguirem aprofitant totes i cadascuna de les oportunitats en què puguem participar o subscriure’ns amb la fi d’aconseguir majors garanties d’èxit per a la inserció laboral dels nostres veïns. Este curs, concretament, ha resultat molt interessant i profitós per als alumnes donat que la demanda de formació en matèria de noves tecnologies és cada vegada major al mercat laboral” ha manifestat Jiménez.

El curs ha tingut una durada de 740 hores i l’objectiu principal d’este programa ha estat dotar als alumnes dels coneixements necessaris per tal que siguen capaços de desenvolupar aplicacions de gestió a partir d’un disseny específic mitjançant tècniques de programació estructurada, utilitzant equips i ferramentes informàtiques i manipulant la informació de sistemes gestors de bases de dades.

Esta acció formativa ha comptat, a més amb la col·laboració de sis empreses locals i altres empreses de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa que han acollit als alumnes durant el període de pràctiques. Tots els assistents han rebut un certificat de professionalitat que acredita la seua formació, una vegada finalitzades les classes.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.