Cullera revalida les seues sis banderes blaves per la qualitat de les platges

Cullera revalida les seues sis banderes blaves per la qualitat de les platges

Les platges de Cullera seguixen estant al capdavant de la Comunitat Valenciana i d’Espanya per la qualitat de les seues aigües i els serveis prestats. Hui s’ha donat a conéixer la relació de platges guardonades amb este reconeixement i el municipi riberenc està d’enhorabona perquè ha aconseguit revalidar les sis que ja va obtindre l’any passat. Açò suposa que totes les zones de bany presentades per l’ajuntament al distintiu l’han obtingut, segons ha destacat l’edil delegat de l’àrea, Salva Tortajada.

Amb açò, la ciutat és la tercera de la Comunitat Valenciana amb més platges incloses en el selecte club. Concretament, es tracta de les del Dossel, Far, los Olivos, Cap Blanc, Sant Antoni i el Racó. La bandera blava és un distintiu internacional que reconeix l’elevada qualitat de les aigües així com l’excel·lència dels serveis que presta als seus usuaris.

El regidor de Platges s’ha felicitat «perquè l’esforç de tots els departaments implicats de l’ajuntament ha donat una vegada més els seus fruits. Este és el millor reconeixement que podem donar als nostres treballadors i la millor carta de presentació als turistes».

Les platges de Cullera són el gran atractiu de la ciutat i congreguen anualment a centenars de milers de visitants. L’oferta del municipi en este aspecte és variada, ja que pot gaudir-se des d’àrees urbanes amb serveis de tota classe fins a espais naturals encara verges, a més a més d’uns altres en els quals practicar esports nàutics.

L’esforç de l’ajuntament per mantindre les platges al llarg de tot l’any així com per a dotar-les dels serveis necessaris és «enorme», destaca Tortajada, qui ha aprofitat per a demanar als usuaris que «contribuïsquen amb el seu civisme a mantindre les platges en el millor estat possible».

Per a enguany, el consistori treballa en la millora dels serveis d’algunes platges, atenent dins de les seues possibilitats a les reivindicacions de molts veïns, canvis que es donaran a conéixer pròximament.

Reconeixement dels internautes
Les bones notícies per a les platges cullerenques no acaben ací. Els usuaris de Skyscanner, un dels comparadors de viatges a través d’internet més importants, han inclòs a les platges de Cullera entre les 20 millors d’Espanya. Concretament, la ciutat ocupa la tercera posició en el llistat facilitat per la plataforma.

«És símptoma que estem fent les coses ben i açò ens motiva a seguir treballant amb més il·lusió per a aconseguir mantenir-nos en la ‘Champions League’ de les platges’ del Mediterrani», conclou Tortajada.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.