Més de 200 escolars de Cullera participen en la jornada organitzada pel Dia Mundial de l’Aigua

Més de 200 escolars de Cullera participen en la jornada organitzada pel Dia Mundial de l’Aigua

Cullera ha acollit hui la representació teatral «La Gota Viatgera». La iniciativa, que s’organitza amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, forma part del pla educacional que l’Ajuntament i Aigües de Cullera, la companyia gestora del cicle integral de l’aigua en el municipi, han desenvolupat per a conscienciar als escolars de Primària sobre la importància de fer un ús responsable de l’aigua i cuidar el medi ambient.

En total, han participat en la jornada 210 alumnes de sis centres escolars de la localitat entre els quals s’inclouen el Col·legi Inmaculada Concepción, el Col·legi La Milagrosa, el Col·legi Sant Vicent Ferrer, el Col·legi Luis Vives, el CAES Sant Agustí i el Col·legi Sant Antoni de la Mar.

Durant la funció, un equip de reporters s’han llançat al carrer, disposats a trobar una solució al desastre natural que ens espera si no cuidem l’aigua. Amb la seua càmera de reciclat han gravat un documental amb l’ajuda dels xiquets, els qui han descobert els centenars d’usos de l’aigua i les conseqüències que tindrà per al planeta no fer un ús eficient d’este recurs.

El respecte a l’aigua i el medi ambient són claus en les quals l’Ajuntament de Cullera i Hidraqua han basat el seu model de gestió en la ciutat. Així, esta iniciativa els permet seguir avançant cap a un model totalment sostenible, traslladant la importància d’este recurs als ciutadans del municipi.

Bandera arriada a l'Ajuntament de Cullera

Bandera arriada a l’Ajuntament

Arrien la bandera europea en protesta per la política amb el refugiats siris
El govern de Cullera (PSPV-PSOE / Compromís) ha aprovat hui arriar la bandera de la Unió Europea en els edificis municipals en protesta per la política de deportació seguida per les autoritats europees en relació amb els refugiats de la guerra de Síria. L’alcalde, Jordi Mayor, ha assegurat que les deportacions contradiuen els valors que inspiren la Unió i ha recordat que el municipi ja es va declarar ciutat refugi i fins ara no ha pogut acollir cap refugiat per la inefectivitat de les polítiques comunitàries.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.