La Regidoria de Joventut de Sueca ofereix un curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil

La Regidoria de Joventut de Sueca ofereix un curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca posa en marxa una nova edició del curs de Monitor/a d’activitats de temps lliure Educatiu Infantil i Juvenil dirigit als joves del municipi. “Enguany tornem a oferir als i les joves de Sueca la possibilitat d’aconseguir el títol de monitor d’activitats de temps lliure sense necessitat de desplaçar-se a altra ciutat i amb un cost molt assequible. Amb esta iniciativa fem possible, un any més, que els nostres joves puguen aconseguir una formació homologada que els permetrà treballar en escoles d’estiu, campaments, etc. i que contribuirà també a la seua formació personal” ha afegit el regidor de Joventut, Xavier Masó.

El curs, reconegut i homologat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), tindrà una duració de 310 hores i contindrà els mòduls formatius següents: Activitats d’educació en el Temps Lliure (60 hores), processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil (30 hores), tècniques i recursos d’animació en activitat de temps lliure (60 hores) i un darrer mòdul de pràctiques professionals no laborals de dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (160 hores). Per a realitzar el curs serà requisit indispensable haver complit 16 anys abans de l’inici del curs.

El curs, que té un preu de 73,26 €, disposarà d’un màxim de 35 places, s’impartirà al Casal Jove i les sessions començaran el proper divendres 4 de març i finalitzaran el 28 de maig. Tots aquells que estiguen interessats en el curs, podran inscriure’s a partir del proper dilluns 22 de febrer i fins el divendres 26 al Departament d’Informació i Atenció Ciutadana (DIAC) de l’Ajuntament de Sueca.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.