Sueca celebra el dissabte la primera edició del ‘Tasta el Nadal al teu Mercat Central’

Sueca celebra el dissabte la primera edició del ‘Tasta el Nadal al teu Mercat Central’

L’associació que aglutina als venedors del Mercat Municipal de Sueca, conegut també popularment com “La Plaça” i la Regidoria de Mercats i Comerç de l’Ajuntament de Sueca han organitzat per al proper dissabte 12 de desembre la primera edició de l’esdeveniment gastronòmic “Tasta el Nadal al teu Mercat Central”.

Els establiments del Mercat Municipal que participaran en esta edició nadalenca seran els següents: Carnisseria Celda, Xarcuteria El Rebost, Fruites Miralles, Carnisseria Fina, Carnisseria Amadeo Serra, Torrons Bernabeu, La Xarcuteria, Bar El Raconet, Bar La Plaça i Verduleria Katy. A més, també s’hi han sumat alguns restaurants i establiments de Sueca com el Forn del Crist, el Forn de la Masia, el Restautant Els Porxets, Chocolates Comes i el Restaurant London que participaran com a convidats

Els assistents podran degustar una variada selecció de tapes i receptes típiques nadalenques elaborades artesanalment amb productes autòctons. A més, hi haurà també l’actuació musical del grup KintetJazz, tallers nadalencs per als més menuts i el sorteig d’una cistella de productes típics i de gran qualitat de “La Plaça”.

“Es tracta de dinamitzar este espai, l’objectiu és oferir a la població una degustació dels productes típics del Nadal a Sueca perquè aposten per fer les seues compres nadalenques ací, a la seua ciutat i al seu mercat. Després de l’èxit aconseguit en les darreres edicions del ‘Tasta la Plaça’, hem pensat que aquesta era la fórmula idònia per promoure l’activitat comercial al nostre Mercat Municipal també en les festes de Nadal, per això hem decidit organitzar esta edició especial nadalenca” ha explicat el regidor de Mercats i Comerç, Pau Roselló.

Totes aquelles persones que estiguen interessades en acudir, podran adquirir els seus tiquets, per 1,5 €, a partir d’este dimecres als diferents establiments participants del Mercat i el mateix dissabte a l’Oficina de Turisme de Sueca. El Mercat obrirà les seues portes al públic a les 19 hores de la vesprada.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.