Detenen dos cacos implicats en més de 50 robatoris en casetes de camp de Cullera

Detenen dos cacos implicats en més de 50 robatoris en casetes de camp de Cullera

1-banner generals eupv 2015

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “Brosmaren”, ha procedit a la detenció de dos homes, un implicat en robatoris amb força i l’altre en delictes de receptacion del material sostret. Els agents en els tres registres realitzats a Cullera han trobat mes de 200 objectes tecnològics (ordinadors, televisors, tablets, telèfons mòbils, càmeres de fotos, etcètera.)

objectes-recuperats-robatoris-2Des de principis de setembre d’enguany, la Guàrdia Civil venia investigant diversos robatoris amb força ocorreguts en casetes de camp situades en el Marenyet i el Brosquil, al terme de Cullera.

Immediatament, s’inicie l’operació “Brosmaren” a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets delictius. Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, es va poder comprovar que es tractava d’un home, que mitjançant ‘escalo’ s’introduïa per les finestres a l’interior dels habitatges.

La fase d’explotació de l’operatiu culminà el passat 30 de novembre amb la detenció de dos homes de 28 i 59 anys d’edat i nacionalitats Armènia i Lituana, implicats un d’ells en delictes de robatori amb força i un altre en la receptació del material sostret.

L’autor dels fets utilitzava sempre el mateix modus operandi, consistent en el forçar les finestres dels habitatges i posteriorment venia els objectes al detingut per encobriment.

En els tres registres realitzats a Cullera per agents de la Guàrdia Civil s’han confiscat de mes de 200 objectes tecnològics consistents en ordinadors, televisors, tablets, telèfons mòbils, càmeres de fotos, gps, així com equips de música, joies, rellotges, ulleres, etcètera, i 1.000 euros en efectiu.

En aquest operatiu s’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera en el trasllat dels efectes intervinguts. Aquesta operació segueix oberta no descartant-se noves detencions a mesura que avancen les recerques i s’espera esclarir mes fets delictius.

Els objectes sostrets es troben exposats en la Caserna de Cullera en horari de matí i vesprada per a ser reconeguts pels afectats per aquests robatoris. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.