Almussafes gestiona ampliar el servei d’autobús a l’Hospital de la Ribera

Almussafes gestiona ampliar el servei d’autobús a l’Hospital de la Ribera

Després del compromís adquirit per l’Hospital de la Ribera amb l’Ajuntament d’Almussafes de cofinançar el servei d’autobús fins al centre sanitari d’Alzira, la màxima autoritat municipal ha sol·licitat pressupost a l’empresa concessionària d’aquest servei de la Generalitat Valenciana per a analitzar si és possible establir almenys un viatge més, que es desenvoluparia entre les 9h i les 12h.

Divendres 31 de juliol, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, va mantenir una trobada amb els responsables de Autobuses Buñol, l’empresa concessionària de la Generalitat Valenciana del servei de transport fins a l’Hospital de la Ribera. Durant la reunió, González va sol·licitar pressupost de la inversió que suposaria establir un nou viatge fins a la infraestructura alzirenya. La idea del primer edil és que el trajecte comence en l’estació ferroviària de Benifaió, continue per Almussafes i l’estació de Sollana i, després del seu pas pel centre de salut de Sueca, concloga en l’hospital. Una vegada allí, el vehicle realitzaria el recorregut en sentit contrari. Encara que fins a la seua engegada podrien sorgir modificacions, al principi està previst que el citat itinerari es desenvolupe entre les 9h i les 12h. Els responsables de la companyia han assegurat que el pròxim dilluns 17 d’agost estarà a punt el pressupost.

El principal escull, va argumentar el responsable de l’empresa, Luis Aguilar, és que el trajecte entre Sollana i l’ambulatori de Sueca està concedit a una altra empresa, per la qual cosa seria necessari negociar. Així mateix, una altra de les demandes traslladades als representants de Buñol és que l’autobús que passa per Almussafes a les 12h ho faça una hora després.

Mentrestant, González té previst reunir-se en els pròxims dies amb els alcaldes de Benifaió i Sollana per a traslladar-los la proposta i analitzar si és possible consensuar entre els tres les condicions per a desenvolupar el projecte de manera conjunta. “Tenim l’obligació com a responsables polítics de buscar les fórmules que permeten millorar la periodicitat d’aquest servei i precisament açò és el que estem fent. De moment estem treballant per a establir un viatge més però no descartem augmentar-ho a dos si les circumstàncies ho permeten i, per descomptat, comptant amb que l’hospital manté el seu compromís de cofinançar el servei”, va manifestar Toni González.

Ajuntament d’Almussafes


 

Publicació anterior

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.