Peus-Quets: uuff!

Peus-Quets: uuff!

La Musa dels titulars no m’ ajuda aquesta vegada. Ja no em queden adjectius que puguen resumir la multi-activitat que el Club desplega cada cap de setmana, i més si el cap de setmana es de tres dies en lloc de dos! Com cantava allà pel 1969 Victor Manuel, “… vacio de ideas”! Ara bé, si que puc definir eixa febre amb una expressiva onomatopeia: Uuff!

Ja el Divendres, de bon matinet, s’ ajuntaven unes quantes bicicletes, al voltant de vint, per a fer una xicoteta excursió al Palmar amb la única ambició d’ esmorzar al poble del llac en grup compartint bromes, riures, taula i xerrada.

Una mica més tard, els tres dimoniets de Peus-Quets, Sales, Luisa i Cris, una vegada més, i juntetes altre cop, concreten a Villalonga els 12K de la IVª Volta a Peu de Muntanya Bonestar-La Llacuna en un temps de 1h14, totes tres en bloc i agafadetes de la ma. Açò es passar-s’ ho be, millor, … rebé! Circuit de mitjana dificultat acabant agradablement en dos kilòmetres de baixada, cosa que el muntanyencs agraeixen de sobre manera.

Al IIIer Gran Fons de Muntanya Ciutat de Sagunt de 20K, dur i feixuc recorregut trenca-cames, entre més de 500 runners, Sari, Manu Lena i Eduardo hi participen, i marquen uns excel·lents cronos. Manu Lena puja al podi 3er en un temps de 1h56, Eduardo Lopez, minvat per un inesperat i desagradable contratemps que li resta uns 10mns, encara registra 2h19, i Sari Roselló tanca el rellotge en 2h28. Tres apassionats dels Trails marcant tendència! La diversitat alberga felicitat, suma punts a l’ autoestima i aferma la seguretat!

Dissabte, la XXVIIIª Volta a L’ Alcúdia passa llista a una desena de Blavetes i Blavets, on s’ estrena en competicions oficials, Lourdes Inglada, a qui des de estes línies acollim feliços i pagats, com deia ma mare! Tots els homes registraren marques per sota dels 50mns. Destacarem per donar dades més completes, els 40m32s, veloç i elogiable crono de Rubén Cerrós que corre a molt poquet més de 4mn/Km, els escassos 44 i 45mns de Toni martinez i Toni Llopis i els 46mns de un Veterà C, Paco Mompó.

Diumenge sent el setè dia, el del descans, dia del… i festa de guardar, festivitat de totes les mares, sis de Pedals-Quets s’ en van a Navajas, i entre cella i cella porten la intenció de pujar els 1029m de desnivell i 42K que separen esta població de la de Barracas. Mans al manillar, peus a les cales, de blau abillats i casc a la testa, sis magnífics Quixots a l’ atac contra els Ulls Negres, muntats sobre rodes cobreixen la distància de la Marató en ascensió. Magnifica ruta de Via Verda la de “Ojos Negros”, que quant se fa amb ànims de gaudir-ne, hom s’ emporta un preciós àlbum de fotos de divina natura a la càmera i a la retina! Dinar a Barracas i retorn de baixada, agradable passeig i encisador decorat. Pura Vida!

Mentre els nostres sis aventurers pedalen, Eduardo Lopez, contradictori per inconformista també, aprofita el dia de descans per a fer-ne l’ inrevés: cansar-se bona cosa, i partir-se la crisma amb una roca a la Mitja Marató de trail de Tuejar. Amb el cap ferit i sanguinolent, este valent peuet que repetia carrera en dos dies, i ambdues ben fortes encara salva els 21K de muntanya fent 2h42. Es dur aquest noi, amb el cap ho demostra. Desventurada roca! I al IIº Ekiden de València, la primera edició de la Marató per equips, Carles Micó fa 12è entre 600 grups de relleu amb un temps de 2:34:57. Modalitat esta, interessant i a tindre en compte. Albert Micó, ell, acabant l’ anterior setmana, entrava 5è al Campionat d’ España Junior de 400m. Una passada!

Diumenge també, a Sueca, l’ escenari de la Volta a Peu de la Dona que organitza Corriols veu una “jove veterana” que corre més que la seua ombra, Amparo Cebolla, ser sisena de la General, a més d’ aplaudir el Club de Córrer Peus-Quets que se troba recompensat com a Club participant  més nombrós!   …  Uuff!

Juanjo Presència
Peus-Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.