El PSPV homenatja als alcaldes d’Albalat, Fortaleny i Riola “per la seua gestió exemplar”

El PSPV homenatja als alcaldes d’Albalat, Fortaleny i Riola “per la seua gestió exemplar”

El PSPV de la Ribera Baixa va retre homenatge el dissabte a tres dels seus alcaldes històrics que deixen enguany el càrrec després de les eleccions municipals de maig en apostar per la renovació i decidir donar pas a cares noves. En un emotiu acte celebrat a Albalat de la Ribera, la formació va reconéixer el treball de l’alcalde d’esta població, Joan Baptista Ferrando, així com dels primers edils de Fotaleny i Riola, Vicent Almudéver i Manolo Anaya, respectivament.

En un dinar al qual van assistir representants de totes les agrupacions de la comarca, així com el secretari general comarcal, Jordi Mayor i els diputats Antoni Such i Josep Moreno, els socialistes van posar com a exemple de gestió exemplar a estos tres polítics que com va ressaltar Mayor “van arribar a la política de la mateixa manera que se’n van”. “Poques vegades en política hi ha tant consens al voltant de la figura d’un gestor. Estos tres alcaldes són un espill d’honradesa, honorabilitat i proximitat amb els seus veïns”, va destacar el secretari general.

Ferrando deixa l’alcaldia després de 24 anys al capdavant de l’Ajuntament d’Albalat, amb un municipi sanejat i que s’ha convertit en un referent del municipalisme per la seua gestió eficaç i capdavantera en aspectes com l’estalvi, que ha possibilitat una major disponibilitat econòmica per a la prestació de serveis públics, així com per a la posada en marxa de noves infraestructures i la renovació d’unes altres. De la mateixa manera, Almudéver ha ostentat l’alcaldia de Fortaleny després de 16 anys, amb un consistori sanejat. Anaya ha sigut alcalde de Riola des de 2003 i deixa pas a noves cares deixant a Riola amb uns comptes en perfecte estat i amb molts projectes canalitzats per al futur.

Prèviament, el PSPV va celebrar el seu comitè comarcal en el qual el partit va aprovar la gestió del secretari general de l’últim any, centrada en la defensa dels interessos comarcals tant en els ajuntaments, com en els Corts i el Congrés en matèria d’aigua, infraestructures i inversions enfront de la discriminació que el Partit Popular sotmet a esta terra.

Mayor també va aprofitar per a marcar els eixos centrals de la campanya de les pròximes municipals, que passen per l’ocupació, les polítiques socials i la regeneració democràtica. El líder socialista va manifestar que “eixim a guanyar les eleccions” i va demanar als candidats que presenten projectes de ciutat a 20 anys vista. “Treballeu amb perspectiva, feu projectes de ciutat, penseu primer en les persones i en les seues necessitats i no prometeu el que no es pot complir”, els va exigir. D’esta manera, Mayor creu que el partit obtindrà el suport majoritari dels veïns “perquè ens avala el treball ben fet estos quatre anys”.

PSPV-PSOE


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.