Pau Linares i Hassan Mazaffur s’imposen a l’Obert d’Escacs d’Almussafes

Pau Linares i Hassan Mazaffur s’imposen a l’Obert d’Escacs d’Almussafes

El Centre d’Informaci贸 Juvenil va acollir una nova edici贸 de l’Obert d’Escacs organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes, en el qual 28 amants d’aquesta disciplina van mesurar les seues aptituds sobre el tauler, resultant guanyadors Pau Linares i Hassan Mazaffur, en les categories Sub 12 i Absoluta, respectivament. La regidora de Joventut, Davinia Calatayud, va participar en l’acte de lliurament de guardons, durant el qual va mostrar la seua satisfacci贸 per l鈥檃lta participaci贸.

L’inter猫s dels ciutadans d’Almussafes pels Escacs va tornar a quedar demostrat els dies 28 i 29 de desembre amb la celebraci贸 del XVII Obert d’Escacs de la localitat, que va reunir a un total de 28 participants, 23 de la categoria Sub 12 i 5 de l’Absoluta. Despr茅s de les diverses rondes classificat貌ries realitzades en el Centre d’Informaci贸 Juvenil, que van seguir les normes de la Federaci贸 Internacional d’Escacs i van estar controlades per persones titulades, Hassan Mazaffur va obtenir la vict貌ria en la categoria absoluta i Pau Linares va encap莽alar la classificaci贸 en la Sub 12.聽El podi de la categoria Absoluta es va completar amb 脕lvaro Girona i 脕lvaro Gonz谩lez, segon i tercer, respectivament. Quant a la Sub 12, la plata va ser para Mateu Part i el bronze per a Aleix Ortell.

La regidora de Joventut, Davinia Calatayud, va felicitar durant la clausura del campionat, que es va realitzar en el Centre d’Informaci贸 Juvenil, seu del torneig, als guanyadors i va agrair la seua participaci贸 a tots els inscrits. 鈥淓stem molt contents per la gran resposta obtinguda aquesta edici贸 amb el campionat, sens dubte, cal seguir oferint-ho perqu猫 sabem que l’acolliment sempre 茅s molt positiu鈥, assegura.

Juntament amb el lliurament dels corresponents reconeixements als tres primers de cada categoria, l’organitzaci贸 va sortejar diversos lots de material did脿ctic entre els participants i els va empla莽ar a seguir practicant aquesta activitat i a inscriure’s en la pr貌xima convocat貌ria plantejada per l’Ajuntament.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.