La Regidoria de Festes Sueca prepara una Cavalcada de Reis “molt especial”

La Regidoria de Festes Sueca prepara una Cavalcada de Reis “molt especial”

La Regidoria de Festes de l鈥橝juntament de Sueca ha tornat a comptar enguany amb una empresa del municipi per a l鈥檕rganitzaci贸 de la Cavalcada de Reis. En esta ocasi贸, ser脿 Fiestas Infantiles Peque帽铆n S.L l鈥檈ncarregada d鈥檃costar-nos tota la m脿gia i il路lusi贸 d鈥檈ixa nit tan especial, amb una desfilada que portar脿 per t铆tol 鈥淯na cavalcada de conte鈥, i en la qual participaran els personatges dels contes m茅s famosos, coneguts tant per xiquets com per adults.

El regidor responsable, Dimas V谩zquez, ha exigit tamb茅 que el contingut de la cavalcada siga posat en escena, una vegada m茅s, per associacions i clubs de la nostra ciutat. Alguns dels col路lectius que ja han confirmat la seua participaci贸 s贸n els clubs de gimn脿stica r铆tmica ACEUS i Suayqa, el Club Eq眉estre de Sueca o la xaranga Lo-lo-l贸. Aix铆 mateix, tindran un paper destacat la comen莽adoreta i llauradoretes de la Mare de D茅u de Sales, i la festera major de Sueca junt a la seua cort d鈥檋onor.

鈥淓nguany, els grans protagonistes de la Cavalcada, els Reis Mags, vindran a Sueca de la manera m茅s tradicional, carregats de regals i il路lusions per a fer les del铆cies de tots els xiquets de Sueca, i dels que es vullguen acostar a la nostra ciutat a compartir amb nosaltres eixa nit m脿gica. A causa de l鈥檃glomeraci贸 de gent que es produ茂x durant el curt recorregut de la Cavalcada, enguany he decidit ampliar-lo per a donar cabuda aix铆 a tota la gent que vullga acostar-se a disfrutar de l鈥檈spectacle鈥, ha explicat V谩zquez. El recorregut de la Cavalcada de Reis Mags 2015 s鈥檌niciar脿 en el parc de l鈥橢staci贸 i continuar脿 pel carrer Sequial, pla莽a de l鈥橝juntament, carrer Sant Crist貌fol, carrer Mare de D茅u i finalitzar脿 en la pla莽a del Convent, on s鈥檕ferir脿 un espectacle final i el repartiment de llepolies per part dels Reis Mags. El contingut de la Cavalcada ser脿 transm茅s en directe per una periodista local, qui acostar脿 als espectadors tot el que va transcorrent en cada moment. Per la seua banda, l鈥檈mpresa Sound Festival ser脿 l鈥檈ncarregada de la il路luminaci贸 i sonoritzaci贸 de l鈥檈spectacle final, per al qual s鈥檌nstal路lar脿 un escenari en la mateixa pla莽a del Convent.

Junt al recorregut, una altra de les novetats introdu茂des enguany pel regidor de Festes, 茅s la possibilitat que els Reis Mags realitzen una entrega personalitzada dels regals als m茅s xicotets, una vegada finalitzada la Cavalcada. 鈥淭ots els xiquets que desitgen que els Reis Mags, en persona, els entreguen el regal que els anaven a deixar en les seues cases, podran fer-ho, al finalitzar la Cavalcada, dins de l鈥檈sgl茅sia de la Mare de D茅u de Sales, on hi haur脿 un fot貌graf, destinat per la Regidoria de Festes, que els far脿 una foto amb els Reis Mags mentres li entreguen el seu regal. La fotografia podr脿 arreplegar-se despr茅s, de manera gratu茂ta, portant un pendrive a les oficines de l鈥檈mpresa organitzadora de la Cavalcada, que li facilitar脿 la foto amb la resoluci贸 adequada鈥, ha explicat V谩zquez.

Per a organitzar l鈥檃rreplegada pr猫via de regals dels m茅s xicotets, se sol路licita que s鈥檈ntreguen, amb antelaci贸, en les oficines de Fiestas Infantiles Peque帽铆n, ubicades en el carrer Escultor Tor谩n n煤m. 6 baix, en Sueca, durant els dies 29 i 30 de desembre, de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:30; el 31 de desembre, de 09:00 a 14:00 hores; i el 2 de gener, de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:30. Els Reis Mags entregaran el dia de la Cavalcada els regals seguint el rigor贸s orde d鈥檈ntrada en les oficines de Fiestas Infantiles Peque帽铆n, on es facilitar脿 un n煤mero d鈥檕rde d鈥檈ntrega.

鈥淎mb totes estes novetats, volem potenciar esta celebraci贸 tan especial per als m茅s menuts de la casa, aix铆 com il路lusionar tamb茅 els pares, amb una Cavalcada de Reis d鈥檃cord amb la nostra ciutat. Aix铆 mateix, vull aprofitar per a invitar tots els xiquets i xiquetes, i als seus pares, que vinguen a Sueca a disfrutar d鈥檈ixa nit m脿gica amb nosaltres鈥, conclou V谩zquez.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.