ENQUESTA: Crema de la palla fins el 30 de novembre

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha acordat permetre amb caràcter excepcional la crema de la palla de l’arròs en la zona baixa dels arrossars de l’entorn del Parc Natural de l’Albufera, del 3 d’ctubre al 30 de novembre. Aquesta ordre afecta una superfície d’unes 6.000 hectàrees.

La Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals avaluarà, diàriament, les condicions atmosfèriques i meteorològiques.  En funció d’estes avaluacions, no es podran realitzar cremes en estos casos: quan es donen condicions d’inversió tèrmica; quan la component del vent estiga compresa entre el Sud-est i el Sud-oest (135é a 225é), i quan la velocitat del vent siga superior a 30 Qm/h, qualsevol que siga el seu component.

Les explotacions incloses en la zona autoritzada no necessitaran una sol·licitud específica de crema, excepte aquells que estiguen a menys de 500 metres de terreny forestal.


Pots donar la teua opinió ací:

[yop_poll id=’1′]

 1. avatar

  No, ho trobe negatiu

  Reply
 2. avatar
  joan lopez somovilla 8 octubre, 2017, 10:15 pm

  Es nesearia …

  Reply
 3. avatar

  Positiu. Si n’hi ha més temps per cremar-la no es concentrarà tant i no n’hi haurà tant de fum

  Reply
 4. avatar

  Sense ser naturiste ni bioleg,pense que retrasar la cremà de la palla,crea un caos innatural a totes les èspecies autoctones i migratories del Parc Natural. Trencant el cicle dels animals per egoisme propi.. vote que No …

  Reply
 5. avatar

  He viscut al camp tota ma vida. per a mi es iverosimil que hi puguen pensar en un calendari que no val xa res. per a cremar MANA L.ORATGE. una vegada esta segat, a cremar quant antes, sempre q tingues les condicions atmosferiques a favor.

  Reply
 6. avatar

  Menys arros i mes industria

  Reply
 7. avatar

  No es pot respirar al voltant dels pobles de la crema i conduir per les carreteres properes.

  Reply
 8. […] ENQUESTA: La conselleria autoritza la crema de la palla fins el 30 de novembre en determinades zones. És posi… […]

  Reply
 9. avatar

  Molèstia per a tot el poble i benefici per a uns pocs. Així ens va…..

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.