ENQUESTA: Crema de la palla fins el 30 de novembre

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha acordat permetre amb caràcter excepcional la crema de la palla de l’arròs en la zona baixa dels arrossars de l’entorn del Parc Natural de l’Albufera, del 3 d’ctubre al 30 de novembre. Aquesta ordre afecta una superfície d’unes 6.000 hectàrees.

La Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals avaluarà, diàriament, les condicions atmosfèriques i meteorològiques.  En funció d’estes avaluacions, no es podran realitzar cremes en estos casos: quan es donen condicions d’inversió tèrmica; quan la component del vent estiga compresa entre el Sud-est i el Sud-oest (135é a 225é), i quan la velocitat del vent siga superior a 30 Qm/h, qualsevol que siga el seu component.

Les explotacions incloses en la zona autoritzada no necessitaran una sol·licitud específica de crema, excepte aquells que estiguen a menys de 500 metres de terreny forestal.


Pots donar la teua opinió ací:

[yop_poll id=’1′]

  1. avatar

    No, ho trobe negatiu

    Reply
  2. avatar
    joan lopez somovilla 8 octubre, 2017, 10:15 pm

    Es nesearia …

    Reply
  3. avatar

    Positiu. Si n’hi ha més temps per cremar-la no es concentrarà tant i no n’hi haurà tant de fum

    Reply
  4. avatar

    Sense ser naturiste ni bioleg,pense que retrasar la cremà de la palla,crea un caos innatural a totes les èspecies autoctones i migratories del Parc Natural. Trencant el cicle dels animals per egoisme propi.. vote que No …

    Reply
  5. avatar

    He viscut al camp tota ma vida. per a mi es iverosimil que hi puguen pensar en un calendari que no val xa res. per a cremar MANA L.ORATGE. una vegada esta segat, a cremar quant antes, sempre q tingues les condicions atmosferiques a favor.

    Reply
  6. avatar

    Menys arros i mes industria

    Reply
  7. avatar

    No es pot respirar al voltant dels pobles de la crema i conduir per les carreteres properes.

    Reply
  8. […] ENQUESTA: La conselleria autoritza la crema de la palla fins el 30 de novembre en determinades zones. És posi… […]

    Reply
  9. avatar

    Molèstia per a tot el poble i benefici per a uns pocs. Així ens va…..

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.