L’Ajuntament del Perelló invertirà més de 500.000 euros, en els pròxims dos anys, en instal·lacions noves i infraestructures

L’Ajuntament del Perelló invertirà més de 500.000 euros, en els pròxims dos anys, en instal·lacions noves i infraestructures
  • Les actuacions es realitzaran gràcies als fons SOM de la Diputació de València i a fons propis de l’Ajuntament

L’Ajuntament del Perelló ha aprovat en la Junta Veïnal de caràcter ordinari celebrada ahir dijous, per sis vots a favor i un en contra, una modificació de crèdits per la qual, entre altres partides, s’incorporen als Pressupostos els fons del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València, amb caràcter bianual per als exercicis 2020-2021, per un import per a l’entitat local menor de 490.365,56 euros.

Estos fons, sumats a la redacció i direcció d’obres efectuades amb recursos propis de l’Ajuntament, aconsegueixen que es puguen destinar les següents partides a actuacions al Perelló: 229.062 euros, a la construcció d’una Escoleta Infantil; 140.333 euros, a la remodelació de les voreres dels carrers Arquitecte Lavernia i Ramón Llull; 43.495 euros, a la col·locació de fanals en el passeig marítim; 86.222 euros, a la rehabilitació de la Casa del Cacahuero; i 20.908 euros, als treballs d’instal·lació de fusteria metàl·lica en la primera planta de l’edifici de l’Ajuntament.

“La nostra prioritat, ara mateix, és començar pel projecte de l’Escoleta Infantil per a intentar donar el servei en el curs 2021 -2022. Gràcies a esta Escoleta, facilitarem la conciliació laboral de les famílies del Perelló i les persones que treballen ací. D’altra banda, la rehabilitació de la Casa del Cacahuero també és necessària per a desenvolupar un projecte didàctic i mediambiental en defensa de les nostres tradicions, i per a promocionar el turisme ornitològic i el coneixement de la flora i la fauna al parc natural de l’Albufera. Totes les inversions esmentades es realitzaran al més prompte possible, en el moment en què tinguem els projectes i les licitacions aprovades”, ha assenyalat l’alcalde del Perelló, Juan Botella.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.