La Guàrdia Civil deté a un home per homicidi en grau de temptativa i a altres tres persones per lesions al Perelló

La Guàrdia Civil deté a un home per homicidi en grau de temptativa i a altres tres persones per lesions al Perelló
  • Els implicats en aquests fets formaven part de diversos grups de joves involucrats en diverses baralles

La Guàrdia Civil de Sueca venia investigant des de l’inici de l’estiu diversos fets relacionats amb altercats entre joves en el Perelló. En la nit del 15 d’agost es van produir diversos enfrontaments multitudinaris amb la participació de prop de trenta persones, a conseqüència d’aquests fets, un home menor d’edat va patir una agressió amb arma blanca.

Posteriorment sobre les 6 de la matinada els mateixos implicats en la baralla anterior van tornar, amb la finalitat de venjar-se, tirant al sòl a la víctima, li van colpejar i amenaçar posant-li un cristall en el coll. Per tal d’impedir la seua fugida, el traslladaren a un altre lloc mes apartat, el van obligar a realitzar una trucada telefònica i posteriorment li van sostraure el telèfon mòbil i cadena que portava.

Davant aquestes circumstàncies la Guàrdia Civil de Sueca, inicià una investigació per a esclarir els fets i detindre a l’autor o autors. Els agents han aconseguit esclarir-ho i detindre a quatre persones, tots homes, un d’ells de 19 anys i nacionalitat paraguaiana per un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Als altres tres detinguts, un menor d’edat i altres dues de 18 i 19 anys i tots de nacionalitat romanesa per delictes de lesions, detenció il·legal i robatori amb força. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.