Un detingut en la costa de Sueca per violència de gènere i dos ferits amb una arma blanca

Un detingut en la costa de Sueca per violència de gènere i dos ferits amb una arma blanca
  • La intervenció de la Policia Local va evitar mals majors

La Policia Local de Sueca va detindre aquest cap de setmana a un home per agredir a la seua parella en la via pública. En altra intervenció van atendre dues persones ferides com a conseqüència d’una bronca amb armes blanques i bats de beisbol. Les actuacions es van dur a terme al Perelló i la Llastra, respectivament.

En el primer dels casos, els agents van ser alertats per una xiqueta que va observar a un home que estava agredint a una dona en el passeig marítim del Perelló. Personada una patrulla, els agents aconseguiren identificar a la parella en la zona de confluència dels carrers Issac Peral i Las Américas procedint a detindre a l’home que suposadament resideix en una localitat de l’Horta Sud, de la mateixa manera que la víctima. S’han instruït diligències per violència de gènere.

Ferits per arma blanca en una baralla
La col·laboració ciutadana també va ser determinant per a la intervenció de la Policia Local en la matinada del diumenge en una baralla entre mig centenar de joves no acabara en tragèdia. Així i tot, un menor de 17 anys va haver de ser atés poc després de les 4 de la matinada a l’Hospital de la Ribera després de ser agredit en el muscle amb una arma blanca. Els fets es van produir en la zona de l’avinguda Adolfo Suárez que uneix el Perelló amb el Socarrat.

La Policia Local havia rebut un avís del 112 a través d’una dona que va dir haver observat que els joves «portaven pals i ganivets molt grans». Dues patrulles de la Guàrdia Civil van instruir el corresponent atestat mentre els agents municipals van donar una batuda per la zona a la recerca de l’autor o autors.

Dues hores més tard, a partir de les 6 de la matinada, reberen una altra trucada en el sentit que els mateixos protagonistes de la baralla anterior havien tornat a la mateixa zona i «es mostraven molt agressius». I poc abans de les 7 és localitzat un home, refugiat en una zona residencial de la Plaça del Maestrat amb una ferida sagnant en un genoll, possiblement realitzat amb una arma o objecte punxant.

Atés per una unitat sanitària en el mateix lloc, va ser traslladat al Centre de Salut de Sueca. Totes les persones ferides procedeixen de localitats de l’Horta Sud, de la mateixa manera que se suposa que els seus agressors.

«A pesar que sembla ser que aquests mateixos grups de joves van protagonitzar una altra batussa la nit de Sant Joan al Perelló, es tracta d’un fet puntual», ha afirmat Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Sueca. «Aquest estiu hem duplicat, i a vegades triplicat, la presència policial als carrers i platges de la costa, ja que la complexitat de la crisi sanitària i el gran increment de la població així ho requereix», ha afegit.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació dels fets amb la finalitat d’identificar a l’autor o autors de les agressions així com als responsables de la baralla.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.