Cullera tancarà les seues platges a partir de les 22.30 hores

Cullera tancarà les seues platges a partir de les 22.30 hores
  • Esta mesura de contenció complementarà a les ja acordades en la resolució publicada ahir per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

L’Ajuntament de Cullera ha decidit clausurar les seues platges a partir de les 22.30 hores. Una decisió que vol evitar possibles activitats d’oci nocturnes en les quals no es respecten les mesures de seguretat bàsiques de prevenció del coronavirus com ara la distància social o l’ús de la mascareta i evitar les reunions de grups grans de persones a la platja.

«Volem posar fi a les trobades socials susceptibles de provocar contagis i que suposen un risc per a la salut pública, com per exemple el botelló» assegura el regidor de platges, Salva Tortajada. «Cullera ha demostrat ser un destí segur i volem que continue sent així. És el moment de continuar treballant en eixa línia i implementar les mesures de prevenció necessàries», assenyala.

La mesura, que també afectarà l’activitat dels chiringuitos, entrarà en vigor ahir i serà un complement a les ja acordades per la Generalitat.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha acordat, després de la celebració del ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, una bateria de mesures per a previndre i controlar els contagis per coronavirus. Estes mesures tindran un caràcter temporal, la revisió de les quals es farà dins de 21 dies.

Entre les més destacables es troben la suspensió de l’activitat en discoteques, salons de ball, karaokes i bars de copes i la prohibició de fumar en espais públics si no es pot mantindre una distància mínima interpersonal de dos metres.

Respecte al sector de l’hostaleria, on s’inclouen locals de restauració, terrasses i bars o restaurants, s’haurà d’assegurar una distància mínima d’1.5 metres entre clients o grups de clients, tant en l’interior com en l’exterior de l’establiment. A més, el màxim de persones per taula o grups de taules serà de deu i l’hora de tancament s’establix a la 1 de la matinada, podent acceptar els últims clients fins a les 00 hores.

La resolució recorda la prohibició dels botellons i establix la necessitat d’avaluar prèviament per part de les autoritats sanitàries qualsevol acte multitudinari que incloga a més de 400 persones.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.