Sollana inaugura la reforma integral del seu Consultori Auxiliar

Sollana inaugura la reforma integral del seu Consultori Auxiliar
  • El Departament de Salut ha dotat d’una infermera m茅s al centre, la remodelaci贸 del qual ha suposat una inversi贸 de 100.000 euros per part de la Conselleria de Sanitat

El Consultori Auxiliar de Sollana, de titularitat municipal, ha inaugurat este 31 de juliol la seua reforma integral, realitzada a c脿rrec del Pla d’Inversi贸 Arquitect貌nica en Consultoris (PIAC) de la Conselleria de Sanitat i que ha suposat una inversi贸 de 100.000 euros.

Per a dur a terme les obres de reforma, el Departament de Salut i l’Ajuntament de Sollana han treballat de manera conjunta i coordinada

En l’acte d’inauguraci贸 han estat presents l’alcalde del municipi, Vicente Codo帽er, acompanyat de la regidora de Sanitat, Laura Fortea, aix铆 com la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Dra. Liliana Fuster, i els directors d’Infermeria de l’Hospital d’Alzira i d’Atenci贸 Prim脿ria, Xavier Teodoro i Carlos Herrero, respectivament.

A m茅s de la inversi贸 de 100.000 euros realitzada dins del pla d’ajuda PIAC de la Conselleria de Sanitat, el Departament de Salut de la Ribera ha invertit en este Consultori Auxiliar altres 10.000 euros, que han anat destinats a dotar-ho de senyalitzaci贸, mobiliari i equipament. Aix铆 mateix, la Ribera ha refor莽at l’atenci贸 d’Infermeria d’este centre, dotant-lo d’una infermera m茅s.

Segons ha destacat la Dra. Liliana Fuster, 鈥渓es actuacions realitzades en este Consultori Auxiliar persegueixen humanitzar i dignificar els espais i serveis amb la finalitat de millorar l’atenci贸 sanit脿ria que es presta a la poblaci贸, al mateix temps que es potencia la import脿ncia de l’Atenci贸 Prim脿ria en la Ribera鈥.

En este sentit, cal destacar que el model d’Atenci贸 Prim脿ria que desenvolupa la Conselleria de Sanitat pret茅n acostar els serveis de salut a la poblaci贸 i millorar l’atenci贸 que es presta des d’este nivell assistencial.

En este sentit, cal destacar que el Consultori Auxiliar de Sollana dona cobertura a m茅s de 4.600 habitants del municipi, dels quals m茅s de 600 es troben en edat pedi脿trica.

Per a dur a terme les obres de reforma del Consultori Auxiliar, el Departament de Salut i l’Ajuntament de Sollana han treballat de manera conjunta i coordinada. Aix铆, l鈥橝juntament ha adequat la Llar del Jubilat del municipi per a traslladar all铆 els recursos humans, el mobiliari, el material i els equips inform脿tics que han perm茅s mantindre l’atenci贸 sanit脿ria en el municipi durant la duraci贸 de les obres de condicionament i millora. Aix貌 ha suposat una inversi贸 municipal de m茅s de 23.000 euros.

Departament de Salut de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.