Joves PV de Compromís de la Ribera Baixa es constitueix amb l’objectiu de posicionar-se com a força jove referent

Joves PV de Compromís de la Ribera Baixa es constitueix amb l’objectiu de posicionar-se com a força jove referent
  • El col·lectiu de joves del Bloc busca vertebrar la comarca mitjançant l’activació de militància i la dinamització de col·lectius locals

El passat dissabte 4 de juliol va tindre lloc el I Congrés Comarcal de Joves PV Compromís – La Ribera Baixa, acte en el qual es va constituir la nova executiva comarcal dels joves del Bloc de la comarca.

D’aquesta manera, i amb l’objectiu de de posicionar-se com la força jove i d’esquerres de referència comarcal, la nova executiva juvenil estarà encapçalada per la regidora jove del consistori suecà, Roser Viñoles.

A l’acte van assistir diferents càrrecs tant de Compromís com del Bloc, com per exemple, el diputat al Congrés, Joan Baldoví; la diputada provincial d’Informàtica i Tecnologia, Cooperació Internacional, Govern Obert i Participació i GIRSA, Mentxu Balaguer; el regidor de Cullera, Hugo Font; el secretari general de Joves PV, Francesc Roig, així com el secretari comarcal del Bloc, Pasqual Ureña i el secretari de Compromís de la Ribera Baixa, Josep Magraner.

D’acord amb els objectius de la nova executiva comarcal de Joves PV Compromís – La Ribera Baixa, es busca vertebrar la comarca mitjançant l’activació de militància i la dinamització de col·lectius locals així com la creació de posicionaments polítics a través de xarxes socials i mitjans de comunicació per tal de “posicionar-nos com la força jove i d’esquerres de referència comarcal”, va assegurar Roser Viñoles.

De la mateixa manera, els diferents càrrecs que van acudir a l’acte van animar als nous components de l’executiva així com al conjunt de la militància jove de la Ribera Baixa, ja que “els joves tenen un gran paper dins de Compromís”, va assegurar Mentxu Balaguer. Respecte a les paraules de Baldoví, aquest va encoratjar a la joventut dient que “ser nacionalista valencià al nostre país no és fàcil, però heu de tindre coratge i força”.

Seguidament, i com a clausura de l’acte Francesc Roig com a secretari general de Joves PV, va assegurar “estar content”, ja que després de tota la pandèmia de la COVID-19, el Congrés Comarcal de la Ribera Baixa, ha sigut el primer en celebrar-se. Així mateix, Roig va animar a treballar a la nova executiva i donar l’enhorabona per aquest començament.

Joves PV Compromís – Ribera Baixa


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.