La joventut de Cullera podrà beneficiar-se de descomptes en activitats esportives i culturals

La joventut de Cullera podrà beneficiar-se de descomptes en activitats esportives i culturals
  • L’ajuntament s’adhereix al programa Carnet Jove de l’Institut Valencià de la Joventut

La joventut de Cullera que tinga el Carnet Jove podrà beneficiar-se de descomptes en activitats esportives i culturals que organitze l’Ajuntament de Cullera. El consistori i l’Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana han signat un compromís d’adhesió per tal que el consistori puga tramitar i expedir este carnet.

cullera-poliesportiu-la-partidetaAmb este, l’Ajuntament es compromet a fixar unes condicions especialment favorables per  al teixit juvenil de la ciutat en totes estes activitats i serveis. Cal assenyalar que estos descomptes seran per a totes aquelles persones de la Comunitat Valenciana que tinguen este carnet.

Per poder estar en possessió del Carnet Jove cal tindre entre 14 i 30 anys. Aquelles persones que vulguen tramitar-lo s’han de posar en contacte amb el Centre d’Informació Jove de la localitat mitjançant el seu canal de WhatsApp (686 379 426).

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, Àlex Morales, «esta setmana hem aprovat al Plenari Municipal el compromís de col·laboració entre ambdues administracions i en les properes setmanes signarem el conveni amb la finalitat de donar suport al desenvolupament de programes que beneficien a la joventut».

Concretament, les activitats que comptaran amb estos descomptes seran la Mostra de Teatre amb un 50%; les activitats esportives a les instal·lacions municipals amb un 15%; tallers i cursos de formació organitzats pel Centre d’Informació Jove amb un 50%; entrada al museu del Castell amb un 67% i un 50% per a la resta de museus municipals.

«El que pretenem amb estes accions és acostar la cultura i potenciar el nostre patrimoni històric entre els i les jóvens i, a més, beneficiar els serveis que més utilitzen com és el cas de les instal·lacions esportives» , ha destacat Morales.

A més a més, el responsable de la política juvenil del municipi ha anunciat que molt properament es començarà a treballar amb el teixit empresarial de Cullera perquè la joventut també puga disfrutar de descomptes en cinemes, comerços i oci en general.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.