Tres regidors del Govern de Favara rebaixaran el salari un 40% a costa dels sous de l’alcaldessa i la segona tinent d’alcalde

Tres regidors del Govern de Favara rebaixaran el salari un 40% a costa dels sous de l’alcaldessa i la segona tinent d’alcalde

L’alcaldessa de Favara Oro Azorin i la segona tinent d’alcalde Isabel Borràs conservaran el 100% del seu salari mentre els altres tres regidors del seu equip de govern veuran rebaixat el seu salari un 40%.

L’alcaldessa de Favara va informar en el ple celebrat el 2 de juny la reordenació de salaris perquè segons les seues paraules “elles, l’alcaldessa i la segona tinent d’alcalde, el treball és el mateix però multiplicat per dos i entenem que hem de cobrar el 100%”.

Des del PSPV-PSOE no comprenem aquesta postura tant i quan la mateixa alcaldessa va defensar en moltes ocasions que tots els regidors de l’equip de govern haurien de tenir el mateix salari. El grup municipal socialista i el partit popular van fer una proposta de salaris que va eixir tombada per la mala praxi de l’alcaldessa de convocar un ple quan un dels regidors del PP tenia la boda del seu fill. Més encara es va tornar a convocar un ple extraordinari promogut pel PSOE i PP on es va negar el vot dels punts de l’ordre del dia a proposta de l’alcaldessa.

Des del PSPV-PSOE de Favara ja ens anem acostumant veure la poca coherència per part de la pròpia alcaldessa sabent que en algunes ocasions va defensar que tots els regidors havien de cobrar els salaris per igual, tots.

Ara degraden econòmicament els seus companys perquè l’alcaldessa i la segona tinent d’alcalde cobren el 100% i així intentar evitar realitzar les polèmiques modificacions de crèdit com les dutes a terme en el 2019 quan van decidir retirar de la Borsa d’Ocupació Social (peó) 8.785,30 euros per dirigir-los a Retribucions Òrgans de Govern.

PSPV-PSOE de Favara


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.