L’Ajuntament de Sueca dedica 600.000 euros per a ajudar als comerços locals

L’Ajuntament de Sueca dedica 600.000 euros per a ajudar als comerços locals

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca ha aprovat una subvenció de 600.000 euros per a ajudar als negocis locals, greument castigats durant la situació d’emergència sanitària ocasionada pel Covid-19.

“La crisi sanitària que hem viscut, i encara estem vivint, ha provocat que els nostres negocis locals es vegen seriosament afectats i, per això, hem decidit, entre moltes altres mesures que estem duent a terme, destinar una subvenció molt important a fi d’aconseguir la seua recuperació. L’import màxim que es destinarà a cada autònom o autònoma que vulga beneficiar-se d’esta ajuda serà de 400 euros, en forma de targeta de crèdit que podrà utilitzar-se únicament en els comerços locals que s’hagen adherit a la campanya, emplenat el formulari corresponent i presentat la documentació”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui ha recordat als possibles interessats a ser comerços on es puguen usar estes ajudes en forma de targetes, que encara queden uns dies per a adherir-se, i que poden fer-ho a través del següent  enllaç:  https://forms.gle/wL2bKv7pt1LRpZGj7

Podrà beneficiar-se de l’ajuda de fins a 400 euros, per a utilitzar en els comerços locals adscrits, la persona autònoma, microempresa o xicoteta empresa que haja hagut de suspendre la seua activitat com a conseqüència de les mesures adoptades pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, i les seues modificacions.

També podran beneficiar-se aquelles que, havent mantingut l’activitat, hagen reduït la facturació corresponent al mes d’abril de 2020 en, almenys, un 60% respecte a la mitjana facturada en el semestre natural anterior a la declaració de l’estat d’alarma.

Les sol·licituds per a rebre estes ajudes hauran de presentar-se en el registre electrònic de l’Ajuntament de Sueca, en imprés normalitzat de sol·licitud, que estarà disponible en la web municipal (www.sueca.es). També estarà disponible la informació i documentació de la convocatòria.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’estes ajudes serà de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de les bases en la pàgina web de l’Ajuntament.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.