Cullera aconsegueix la Q de qualitat turística per dècim any consecutiu

Cullera aconsegueix la Q de qualitat turística per dècim any consecutiu
  • La certificació reafirma el lideratge de la ciutat en la prestació de serveis i informació turística i la confiança dels seus visitants

Cullera ha aconseguit la Q de Qualitat Turística per dècim any consecutiu per a la Tourist Info. Un distintiu de prestigi que li atorga diferenciació, fiabilitat, seguretat, professionalitat i bona satisfacció dels clients i que assegura al turista de Cullera la millor experiència possible.

Per a això, l’oficina de turisme del municipi passa per estrictes auditories que garantixen la qualitat de la prestació dels seus serveis i l’eficient funcionament de la informació turística de la ciutat. Entre estes, s’auditaren els quatre grans blocs que marca la norma UNE-ISO 14785:2015: gestió de la qualitat, prestació de servei, recursos i ús de la marca.

La primera certificació fou en 2010 i consolida el lideratge de la capital turística de la Ribera pel que fa a la qualitat i excel·lència de la seua oferta i activitat turística i reafirma la confiança i fidelització dels seus visitants.

La marca Q, a més, «és un reconeixement públic a l’esforç de l’Ajuntament i dels treballadors públics per fer possible estes valoracions d’excel·lència», tal com ha explicat la regidora de Turisme, Débora Marí. Cal assenyalar que a la província de València sols hi ha 11 oficines de turisme que compten amb este segell símbol de qualitat, i la de Cullera s’ha consolidat entre elles.

Precisament, la setmana passada les platges de Cullera també reberen la màxima distinció per la seua qualitat i serveis. En concret, sis banderes blaves que afiancen també eixe plus de qualitat en els seus arenals i la situen entre les millors del litoral mediterrani.

Destinació referent
Mantindre els nivells d’excel·lència amb estos reconeixements de qualitat i la millora continua dels seus serveis impulsa a Cullera com a la destinació turística referent per a este estiu.

En definitiva, la distinció Q de Qualitat Turística garantix que el municipi està compromés amb l’experiència dels seus visitants i amb la millora dels serveis adaptant-los als interessos que requerix cada moment per tal que els seus turistes estiguen correctament informats i puguen gaudir al màxim dels seus atractius.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.