El Perelló transformarà el centre en zona de vianants durant els caps de setmana per a garantir la distància

  • L’ajuntament posarà en marxa una sèrie de mesures per a protegir a la ciutadania a l’hora de desplaçar-se a peu per la població

perello-zona-vianantsL’Ajuntament del Perelló, d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries en matèria de prevenció per a la ciutadania, ha establit una sèrie de mesures que regularan el trànsit de persones a fi d’assegurar una distància mínima que evite possibles contagis.

“Pensant sempre en la salut dels nostres veïns i veïnes, i tal com ens marquen les autoritats competents en matèria de sanitat, hem decidit dur a terme estes mesures per a facilitar el compliment de la distància mínima de seguretat entre les persones, minimitzant així els riscos, i preservant el benestar del conjunt de la societat. Per això, una de les decisions que adoptarem és la conversió en zona de vianants dels carrers més cèntrics i de més trànsit durant el cap de setmana, en uns horaris determinats”, ha assenyalat l’alcalde del Perelló, Juan Botella.

En concret, la conversió en zona de vianants s’establirà en la via Sucronense, des de la intersecció del carrer Ibiza fins al carrer Dunes.

Esta mesura s’adoptarà a partir del 5 de juny, i es realitzarà durant els caps de setmana amb el següent horari: els divendres i dissabtes, de 18 a 23 hores; i els diumenges i festius, de 9 a 13 hores. Des de l’Ajuntament recorden que, esta conversió en zona de vianants no autoritza, en cap cas, ampliacions de terrasses en negocis inclosos dins d’esta zona, ni ocupacions excepcionals.

Una altra de les mesures que s’adoptaran consisteix a recordar a la ciutadania que, respecte al carrer Narcís Monturiol i avinguda Adolfo Suárez, ambdues molt transitades, s’haurà de caminar sempre per la vorera pavimentada i únicament en el sentit del trànsit rodat. L’Ajuntament procedirà a la senyalització d’esta mesura per a informar el vianant. En la resta de carrers, s’haurà de circular per la vorera dreta segons el sentit de la marxa.

Pel que fa al Passeig Mare Nostrum, es podran autoritzar les terrasses de conformitat amb les dimensions fixades en l’Ordenança Pública, que regula l’ocupació de via pública amb taules i cadires, prestant especial atenció al fet que esta ocupació es realitze sense excessos i de conformitat amb les instruccions marcades pel Govern.

En la resta del Passeig Marítim, se senyalitzaran les zones destinades a terrasses i les destinades a trànsit per als vianants. En estes últimes, es diferenciarà  mitjançant indicacions el sentit de la marxa.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.