Cullera també decideix suspendre la Setmana Fallera d’enguany

Cullera també decideix suspendre la Setmana Fallera d’enguany

En data 19 de maig de 2020, a les 19.30h, reunits telemàticament Javier Cerveró i Palomares (Regidor de falles del MIA de Cullera), José Luis Renart i Catalá (President Executiu de JLFC), Secretària i Vicesecretària de JLFC, i els Presidents/Presidentes de les quinze Comissions Falleres de Cullera, per realitzar les valoracions respecte a la celebració de les falles al nostre municipi.

Després de mostrar les diferents opinions de les persones presents en esta videoconferència, i vist que la situació que estem vivint davant d’aquesta pandèmia de la Covid-19, varia de forma pràcticament diària i on les fases de la desescalada i la tornada a la nova normalitat dependrà de molts factors que no coneguem, i amb la quasi impossibilitat de realitzar els actes de la Setmana Fallera 2020 amb una certa normalitat, i sempre tenint com a prioritat la salut de les persones.

Ateses les circumstàncies actuals, en les que les previsions científiques i polítiques indiquen que no es podran celebrar esdeveniments multitudinaris mínim fins a final d’any, s’ha acordat per unanimitat suspendre la celebració de la Setmana Fallera 2020 a Cullera.

Volem aprofitar aquest comunicat per a mostrar el nostre agraïment a totes aquelles persones que durant aquest estat d’alarma han estat treballant pel benestar de tots i totes, i el nostre més gran suport a totes les famílies afectades per la pandèmia, i animem i també donem el nostre suport als professionals relacionats amb el món de les falles que s’han vist afectats en aquest dur contratemps i com no, als mateixos fallers de les nostres comissions, son temps difícils, manifestem el nostre compromís amb les nostres festes falleres Patrimoni de la Humanitat, les nostres tradicions i cultura, però tornarem només siga possible i amb més força que mai per a gaudir de la nostra benvolguda festa, perquè açò també passarà!

Cullera, a 19 de maig de 2020

JLF de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.