Les falles de Sueca diuen adéu a la festa de 2020 i ja preparen la celebració de 2021

Les falles de Sueca diuen adéu a la festa de 2020 i ja preparen la celebració de 2021

Reunits en Assemblea General Extraordinària, via telemàtica, divendres 15 de maig de 2020, els Presidents de les 16 comissions falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, el President de la JLF i amb la presència de l’Alcalde de Sueca i President nat de la JLF Dimas Vázquez España, la Regidora de Festes Gema Navarro Poveda, el Regidor de Serveis Joan Carles Váquez García, l’Alcalde-President de la ELM de El Perelló Juan Botella Iglesias i l’Alcalde-President de la ELM del Mareny de Barraquetes Jordi Sanjaime Vivó, amb motiu de tractar el desenvolupament de la situació actual de les falles respecte a la pandèmia que estem patint provocada per la COVID-19, han pres les següents decisions:

Primer.- Degut a l’evolució de la malaltia, els consells i mesures preses per les autoritats sanitàries, avaluant l’opinió a nivell particular de les autoritats municipals presents, l’opinió del 16 Presidents de les comissions falleres i del President de la JLF després de les seues intervencions en la reunió, les restriccions a les concentracions de gent actuals i les que puguen vindre i sobre tot, a causa de la incertesa que tenim actualment de poder celebrar unes falles 2.020 dignes amb totes les garanties i condicions que es mereixen totes i tots els Fallers de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, s ́ha pres la decisió de revocar l’acord pres el passat 3 d’abril de celebrar les Falles 2020 al mes d’octubre, suspendre definitivament la celebració de les Falles 2.020 i, per tant, obrir un nou exercici faller per a celebrar la festa fallera.

Segon.- La voluntat de donar continuïtat al regnat de la Fallera Major i la Fallera Major Infantil de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes 2.020 i les seues Corts d’Honor.

Tercer.- Convocar una pròxima assemblea de Presidents per tal de consensuar i aprovar les mesures extraordinàries a aplicar al nou exercici 2.020/2.021.

Quart.- La JLF de Sueca junt als presidents de les 16 comissions i els Ajuntaments de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, que ens hem reunit, manifestem el nostre compromís amb les nostres festes falleres, Patrimoni de la Humanitat, les nostres tradicions i cultura, i desitgem tornar amb més força que mai per a la seua celebració. Així mateix volem donar tot el nostre suport als col·lectius de professionals que treballen per la nostra festa com, artistes fallers, pirotècnics, indumentaristes, floristes, músics i empreses d’espectacles i que s’han vist afectats per la crisi del COVID-19.

JLF de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.