El CF Promeses Sueca reparteix mascaretes homologades i reutilitzables als seus jugadors i jugadores

El CF Promeses Sueca reparteix mascaretes homologades i reutilitzables als seus jugadors i jugadores

Des de l’escola de futbol CF Promeses Sueca s’ha llençat aquesta iniciativa per a protegir la salut dels seus jugadors i cos tècnic, a més de contribuir a la lluita contra la pandèmia de la COVID-19.

Es tracta de mascaretes amb el logo i els colors de l’escola, que estan homologades, a més de ser llavables i reutilitzables. Un altre valor afegit és que són de fabricació valenciana, ja que estan confeccionades per la marca que vist el club a la seua roba esportiva.

Tal com ha declarat el seu president, Carles Coves: «Des del moment en què va sorgir la possibilitat de dotar a tots els jugadors i cos tècnic de les mascaretes  homologades amb segell valencià i personalitzades amb els colors i l’escut de l’escola del balonet; des de la junta directiva ens vam bolcar en este projecte perquè tenim ganes de poder tornar a fer rodar el baló, i volem que estiga’m totes i tots quan açò siga possible».

Les mascaretes s’estan repartint amb la col·laboració dels delegats de cada equip, i tot i les dificultats de distribució que provoquen les mesures de confinament actuals, s’espera que estiguen totalment repartides al llarg d’esta setmana.

CF Promeses Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.