La Guàrdia Civil deté a un home implicat en la venda de marihuana en els pipicans de Benifaió i Almussafes

La Guàrdia Civil deté a un home implicat en la venda de marihuana en els pipicans de Benifaió i Almussafes
  • Els agents van intervindre 150 grams de marihuana en cabdells, una bascula de precisió i tres telèfons portàtils

La Guàrdia Civil, en el marc de l’operació “Hiervalife” desenvolupada pel Lloc Principal d’Almussafes, ha procedit a la detenció d’un home de 31 anys i nacionalitat romanesa, veí de la localitat de Benifaió com a autor d’un delicte de tràfic de drogues en detectar-se la venda a la menuda de marihuana.

S’ha realitzat una entrada i registre voluntària en el domicili del detingut a Benifaió i s’han aprehés 150 grams aproximadament de marihuana en cabdells, una bàscula de precisió i tres telèfons mòbils.

El detingut venia la droga (marihuana) concertant cita amb els consumidors habituals a través d’una aplicació de missatgeria instantània acudint als seus domicilis o en els pipicans de les localitats d’Almussafes i Benifaió aprofitant que posseeix un cadell de la raça pit bull.

De fet havia sigut denunciat en diverses ocasions per trobar-se en els pipican d’Almussafes residint en la localitat de Benifaió.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 de Carlet.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.