Comencen els treballs en l’aparcament que acollirà les aules prefabricades del col·legi Carrasquer de Sueca

Comencen els treballs en l’aparcament que acollirà les aules prefabricades del col·legi Carrasquer de Sueca

Des de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca es vol informar la ciutadania dels treballs que, en breu, s’iniciaran en l’aparcament públic situat en l’avinguda Ciutat de Pamplona per a acollir, de manera temporal, les aules prefabricades del col·legi Carrasquer mentre duren les obres de remodelació en el centre escolar.

L’actuació afectarà la zona central de l’aparcament, que serà delimitada amb tanques. Els espais sobrants dels extrems continuaran utilitzant-se com a pàrquing reordenat. Per la seua banda, la pèrdua de places en la zona central serà suplida amb la creació de noves places, a uns 200 metres, en l’avinguda José Maiques, que passarà de tindre dos sentits de circulació a un únic. Una altra de les novetats consistirà en el fet que l’aparcament al carrer José Maiques passarà a realitzar-se en bateria.

“Demanem comprensió als veïns i veïnes de la zona, els quals seran informats adequadament en el moment en què es produïsquen els canvis mitjançant senyals indicatius que els informaran del trasllat a les noves places d’aparcament. La realització d’estos treballs redundarà en benefici de tota la ciutadania, especialment de l’alumnat del nou CEIP Carrasquer”, ha assenyalat el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco.

“Des de la Regidoria d’Educació sempre hem estat en contacte amb la Regidoria d’Urbanisme per a dur a terme estos treballs de trasllat del col·legi Carrasquer durant el període vacacional d’estiu. Enguany ha sigut molt complicat a causa de la crisi sanitària del COVID-19, però esperem que no es produïsquen més inconvenients i que es puga realitzar al més prompte possible perquè, al setembre, els nostres escolars puguen iniciar el curs en esta nova ubicació. La nostra implicació serà al 100%”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, qui també ha explicat que les obres s’han hagut de retardar un poc a causa de la situació que vivim però que, “només ha sigut posible, s’han représ i s’intentaran agilitar a fi que en breu puguen utilitzar-se estes aules amb normalitat”.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.