El Govern de Sueca facilita als escolars en els seus domicilis el material didàctic que es va quedar en els centres

El Govern de Sueca facilita als escolars en els seus domicilis el material didàctic que es va quedar en els centres

La declaració de l’estat d’alarma el passat mes de març va provocar que molts dels escolars, especialment l’alumnat d’Infantil, es deixaren en els col·legis els llibres i quaderns amb els quals seguir el curs durant este tercer trimestre. Davant la incertesa del que podia passar, i el temps que duraria el confinament, molt de material es va quedar en els col·legis sense poder ser utilitzat.

“Per este motiu, des de les regidories d’Educació i Serveis Municipals de l’Ajuntament, i davant les sol·licituds també d’alguns pares, mares, centres i AMPAS, vam decidir entregar este material necessari als alumnes, fent-li’l arribar a la porta de les seues cases empaquetat i desinfectat pels propis col·legis; encara que no està de més que es desinfecte també una vegada entregat per a major seguretat”, ha assenyalat el regidor responsable d’estes dues àrees, Joan Carles Vázquez.

Cal tindre en compte que molts d’estos llibres són especialment necessaris perquè es treballa molt amb ells, dibuixant, pintat o retallant-los. Per esta raó, des de dimecres passat, els operaris de Serveis Municipals estan entregant a les cases este material que els centres s’encarreguen de preparar prèviament en paquets per a cada domicili “perquè els nostres menors puguen continuar i acabar el curs de la millor manera possible”, explica Vázquez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.