L’Ajuntament de Sueca facilita els mitjans per a millorar la comunicació dels majors de la residència municipal

L’Ajuntament de Sueca facilita els mitjans per a millorar la comunicació dels majors de la residència municipal

Les regidories de Noves Tecnologies i Acció Social de l’Ajuntament de Sueca han posat en marxa una mesura per a millorar les condicions tècniques necessàries a fi de pal·liar un dels efectes del confinament: la impossibilitat de poder estar amb els nostres éssers estimats. Per això, s’han millorat les condicions en les comunicacions que realitzen diàriament els usuaris i usuàries de la Residència Municipal San José amb els seus familiars.

“Des de l’Ajuntament treballem sempre perquè els nostres majors disposen de les millors atencions possibles. Per això, hem volgut millorar el servei amb què comptàvem perquè es pogueren comunicar amb els seus familiars. Davant la impossibilitat de poder veure’s, per les mesures de confinament imposades, els hem volgut acostar als seus éssers estimats a través de videotelefonades en pantalles més grans, amb millor qualitat, perquè puguen interactuar amb ells i millorar el seu estat d’ànim”, ha explicat la regidora d’Acció Social, Manoli Egea.

“Hem facilitat l’equipament informàtic necessari a la residència dels nostres majors (aïllats al cent per cent per a preservar la seua salut), a fi que puguen veure’s i comunicar-se amb les seues famílies, alleujant així un poc el sofriment de no poder fer-ho personalment. Estem comprovant la felicitat que els aporta eixa conversa a través de videotelefonada i ens sentim tremendament satisfets i contents de poder contribuir a  millorar el seu estat d’ànim, així com al fet que les famílies puguen comprovar el bé que es troben”, ha explicat el regidor de Noves Tecnologies, Joan Carles Vázquez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.