Les comissions acorden celebrar les falles de Sueca del 2 al 12 d’octubre

Les comissions acorden celebrar les falles de Sueca del 2 al 12 d’octubre
  • Coincideix amb un pont laboral i es farà “sempre que les autoritats sanitàries ho permeten”, adverteixen

Aquesta nit en assemblea de presidents, realitzada de forma telemàtica, atès l’estat d’alarma pel COVID-19, en la que han participat els presidents de les 16 comissions falleres de les falles de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes junt al president de la Junta Local Fallera, s’ha pres la decisió de celebrar les falles al mes d’octubre.

La votació tenia per objecte determinar si es celebrava la setmana fallera 2020 al pont d’octubre (del 2 al 12) o si pel contrari es prolongava aquest exercici faller fins el mes de març de l’any 2021.

El resultat de la votació, que ha estat el fruit de sumar els vots de cada comissió (que de forma particular havia sotmès a consulta als seus membres al llarg de tota la setmana) ha sigut el següent: 10 comissions han votat per celebrar les falles durant el pont d’octubre; i 6 comissions han votat per prolongar l’exercici faller fins el març de 2021.

Per tant, per majoria s’acorda celebrar la setmana fallera 2020 al pont d’octubre, sempre i quant les autoritats sanitàries ens permeten la celebració en aquestes dates.

L’Alcalde i la Regidora de Festes de l’Ajuntament de Sueca i els Alcaldes-Presidents de les EATIM de el Perelló i Mareny de Barraquetes estan al corrent de la votació i de la decisió en ella presa, i han prestat tot el seu suport.

JLF de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.