El Departament de Salut de la Ribera reagrupa els recursos de Primària per a optimitzar l’atenció sanitària

El Departament de Salut de la Ribera reagrupa els recursos de Primària per a optimitzar l’atenció sanitària
  • S’emmarca en la situació generada pel COVID-19

El Departament de Salut de la Ribera ha reagrupat els seus recursos d’Atenció Primària per a optimitzar l’atenció sanitària que s’està prestant en este primer nivell assistencial.

Esta mesura, que s’està duent a terme en tots els departaments de salut de la Comunitat Valenciana, s’emmarca en la situació generada pel COVID-19, que ha reduït al mínim el nombre de consultes presencials que s’atenen en els centres d’Atenció Primària.

En esta situació, les consultes s’estan realitzant de manera telefònica, sent decisió del facultatiu el fer-les de manera presencial, en els casos en els quals és absolutament imprescindible.

Este reagrupament afecta a 7 de les 11 zones bàsiques en les quals es divideix l’atenció sanitària del Departament de Salut de la Ribera.

Reagrupació de consultes
Així, les consultes que s’atenen en horari de vesprada en centres com el d’Alzira I, el d’Algemesí situat en la Plaça de Salvador Castell i el d’Almussafes, es reagruparan i seran ateses en el Centre Sanitari Integrat Alzira II, el Centre de Salut d’Algemesí i el Centre Sanitari Integrat de Benifaió, respectivament.

Per part seua, les consultes dels centres de Llombai i Alfarp s’atendran durant tot el dia en el consultori de Catadau, i les de Mareny de Sant Llorenç i El Faro s’atendran en el Centre Sanitari Integrat de Cullera.

Pediatria de la zona bàsica de Sueca
D’altra banda, l’atenció pediàtrica dels consultoris del Perelló, Riola i Polinyà se centralitzarà en el Centre Sanitari Integrat de Sueca.

Esta mesura és temporal i es mantindrà durant el temps que dure l’estat d’alarma decretat a Espanya.

Departament de Salut de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.