Cullera suspén l’obra pública i canvia els dies festius locals

Cullera suspén l’obra pública i canvia els dies festius locals

En relació amb l’actual alerta sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de Cullera ha adoptat les següents mesures:

1.- La suspensió dels festius locals previstos per als dies 20 i 24 d’abril —coincidents amb les Festes Majors, que s’han suspés— i traslladar-los a noves dates que hauran d’acordar-se quan siga procedent.

2.- Declarar la suspensió de les obres públiques en el municipi de Cullera durant el període de vigència de la declaració d’alarma i les seues pròrrogues, amb l’objectiu de combatre la propagació de la COVID-19. Això afecta els treballs de la segona fase de la piscina coberta i l’adequació del baix de la Casa Consistorial per a la creació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.