L’Ajuntament del Perelló suspén la taxa d’ocupació de la via pública a bars i restaurants

L’Ajuntament del Perelló suspén la taxa d’ocupació de la via pública a bars i restaurants
  • A més, anuncia, una vegada finalitzada la crisi del coronavirus, l’adopció d’altres mesures urgents amb l’objectiu de dinamitzar l’economia i turisme local, especialment en els sectors comercial i hostaler

L’Ajuntament del Perelló ha decidit suspendre cautelarment, durant tot 2020, l’aplicació de l’ordenança fiscal referent a l’ocupació de la via pública per part dels negocis dedicats a l’hostaleria i restauració, fins a l’adopció de noves mesures que es puguen acordar depenent de la duració d’esta situació d’emergència sanitària.

“Amb esta mesura, des de l’Ajuntament volem solidaritzar-nos i mostrar el nostre suport a tots els negocis dedicats a l’hostaleria que s’han vist obligats, davant la situació greu en què ens trobem, a romandre inactius amb els seus negocis tancats. La conjuntura a la qual ens enfrontem ens porta a la necessitat d’adoptar mesures immediates i eficaces per a fer front a esta situació excepcional que vivim”, ha explicat l’alcalde del Perelló, Juan Botella.

A més de la decisió de no cobrar enguany esta ordenança, des de l’Ajuntament treballen en altres mesures de caràcter urgent, que s’adoptaran una vegada finalitze l’estat d’alarma, i que pretenen contribuir a la dinamització de l’economia i el turisme de l’entitat local menor, especialment en els sectors comercial i hostaler, per ser dels més perjudicats per esta crisi.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.