L’Ajuntament de Sueca intensifica la neteja i desinfecció d’espais públics i llocs més transitats

L’Ajuntament de Sueca intensifica la neteja i desinfecció d’espais públics i llocs més transitats

L’Ajuntament de Sueca està intensificant els treballs de neteja i desinfecció en tot el nucli urbà i també ho farà en la seua zona marítima. Per a això, a les labors que ja realitza l’empresa encarregada de la neteja viària, SAV, s’han unit els recursos propis aportats pel consistori d’operaris i mitjans pertanyents al Consell Agrari, l’empresa Aigües de Sueca i els propis Serveis Municipals. S’està  treballant també de manera paral·lela en tots els edificis públics, amb tractaments específics.

Els treballs dels equips s’estan realitzant de manera coordinada i transversal entre tots els organismes i empreses implicats, els quals marquen el full de ruta a seguir a cada moment, començant pels llocs de més afluència de persones, i insistint en ells, i continuant per la resta.

Totes estes accions tindran un seguiment per a poder protegir-nos molt millor de la propagació del virus. S’ha incidit en la zona del cementeri, Jutjats, parcs infantils (encara que romanen tancats) i a l’interior d’alguns col·legis (està previst actuar en tots). Des de l’Ajuntament han informat que continuaran treballant amb tots els mitjans a l’abast per a combatre esta situació tan difícil que estem vivint.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.