L’Ajuntament de Sueca redobla esforços en la neteja i desinfecció de tota la ciutat

L’Ajuntament de Sueca redobla esforços en la neteja i desinfecció de tota la ciutat

L’Ajuntament de Sueca continua amb la neteja i desinfecció de la ciutat per a combatre la difícil situació en què ens trobem. Este matí, operaris de l’empresa SAV (Agricutores de la Vega de Valencia), encarregada de la neteja viària, estan concentrant esforços en la neteja i desinfecció d’especialment els llocs que poden concentrar un major nombre de persones, com els supermercats, farmàcies, comerços d’alimentació, estació del tren… per a després continuar amb la resta de zones de Sueca.

A més, es netejaran periòdicament tots els contenidors de Sueca. “Farem un especial esforç per a mantindre els contenidors en les millors condicions, amb neteges contínues amb desinfectant, com ja es feia abans d’esta situació. A més, estem revisant-los tots per a la seua reparació i manteniment, a fi que  estiguen en les millors condicions de neteja i comoditat per als usuaris, evitant que tinguen un contacte manual amb ells”, ha explicat la regidora responsable de la Neteja Viària, Carmen Pérez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.