El Club-Escola Piragüisme de Sueca ja destaca amb tan sols dos anys d’història

El Club-Escola Piragüisme de Sueca ja destaca amb tan sols dos anys d’història

El Club-Escola Piragüisme de Sueca s’ha classificat segon al campionat autonòmic que va finalitzar el dissabte passat 7 de març a Antella. L’AD Scooter d’Algemesí s’ha proclamat campió mentre que el club de Silla ha quedat en tercera posició.

La Lliga Autonòmica d’Aigües Tranquiles és la cita més important del calendari esportiu de la Comunitat Valenciana d’aquesta modalitat, en la que el club de palistes de Sueca, amb només dos anys d’història, ha participat amb catorze competidors i competidores de totes les categories, des dels més menuts de l’escola fins els més veterans.

La competició d’Antella, a més de tancar la lliga autonòmica, també és la primera cita del calendari de la Liga Este de Aguas Tranquilas, organitzada per les federacions de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Aragó.

Vicente Tortajada Machí, president i fundador del Club-Escola Piragüisme de Sueca té en ment ja el proper repte: participar al Campionat d’Espanya de joves promeses (cadets i infantils) 3.000 / 5.000 m que se celebrarà el dies 25 i 26 d’abril a Banyoles.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.