La positiva resposta del públic consolida el Festival Polinyà Màgic

La positiva resposta del públic consolida el Festival Polinyà Màgic
  • Diumenge es va retre homenatge a Linda Baker, la Dona de Ferro que durant 25 anys de la seua vida va deleitar al públic en places de bous i camps de futbol amb la seua extraordinària demostració de força arrossegant camions o autobusos una corda a la boca

Polinyà Màgic 2020_5Polinyà de Xúquer celebrà el passat cap de setmana la segona edició del seu festival de màgia Polinyà Màgic.

Amb una gran afluència de públic aquest festival, patrocinat per l’Ajuntament i sota la direcció artística dels Màgics Bufons i la Casa Museu de la màgia de Polinyà, sembla que va consolidant-se com un referent en el món de la màgia a les nostres comarques.

El segon Festival de Màgia de Polinyà de Xúquer, Polinyà Màgic, sembla que compleix amb les expectatives i aconsegueix una gran afluència de públic, tant als espectacles gratuïts de carrer com als espectacles amb entrades d’1 o 2 euros. Nombrós públic, tant del poble com de fora d’ell, s’ha deixat caure per la gran diversitat d’espectacles que s’han oferit en aquesta edició.

Màgia de prop en bars reconvertits en petits teatres de màgia i que han servit per a una nova proposta en aquesta edició com ha estat el Circuit de Màgia, màgia escènica amb un format més gran o màgia de carrer, han conformat la programació d’aquest Festival.

Qui ha anat per Polinyà aquests dies haurà pogut gaudir de la màgia còmica o humorística del cubà Camagüev o del Premi Nacional de 2019 el mag “Kachinocheve”, de la màgia itinerant de la “Bicicadabra” i del Circ de Puces amb el mag català Fèlix Brunet, de l’elegància del mag Albert, de l’espectacularitat del mag de Benidorm Màgic John, de la màgia de prop dels propis Màgics Bufons i dels mags de la Màgia a Dos o dels espectacles nocturns del FaKir Kirman.

Diumenge per la vesprada es va fer l’espectacle de cloenda on, al final, es va retre homenatge a Linda Baker, la Dona de Ferro, sobrenom artístic d’Ángeles Villa, nascuda a Cenizate (Albacete) i que durant 25 anys de la seua vida, en plena època franquista, va deleitar al públic en places de bous i camps de futbol amb la seua extraordinària demostració de força arrossegant camions o autobusos amb gent amb una corda a la boca o amb la seua melena, parant motos accelerant contra el seu cos o doblegant barres de ferro. El premi del Festival va ser lliurat per l’alcalde Oscar Navarro i el regidor de Cultura Joan Nogueroles.

Ajuntament de Polinyà


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.