Demà arranca a Sueca la penúltima jornada de la fase regular de la lliga de raspall

Demà arranca a Sueca la penúltima jornada de la fase regular de la lliga de raspall

La penúltima jornada de la fase regular de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València començarà este divendres al trinquet de Sueca. Queden, per tant dues partides per equip per a decidir el quadre de les semifinals.

La partida enfrontarà als dos conjunts que ja tenen resolt el seu futur més immediat en la competició: el representatiu d’Alzira de Pablo, Seve i Lorja, que ja té una plaça segura en la fase final, i el de Barxeta, amb Moltó, Raúl i Ibiza, que en la jornada anterior es va quedar sense opcions matemàtiques de classificar-se.

La terna capitanejada per Pablo jugarà per l’objectiu de consolidar-se en la primera posició de la taula. Cal recordar que les semifinals enfrontaran al primer classificat contra el quart i al segon contra el tercer. Per a l’equip que lidera Moltó, la partida és el començament del seu comiat del campionat, que de segur voldran fer amb honor.

La jornada continuarà el dissabte a Bellreguard on l’equip de Villanueva de Castellón de Marrahí, Roberto i Gabi s’enfrontarà al de Xeraco amb Ian, Canari i Ricardet. Els primers estan obligats a guanyar per a mantenir opcions de seguir vius. En cas de perdre, la competició ja tindria als quatre semifinalistes i solament faltaria concretar l’ordre de classificació de cadascun.

Ja en dilluns, la jornada conclourà al trinquet de Xeraco on l’equip del Genovés de Punxa, Tonet IV i Néstor jugarà contra el d’Oliva amb Vercher, Sanchis i Javi López.

Conveni amb Almussafes
En altre ordre de coses, la Fundació per la Pilota Valenciana i l’Ajuntament d’Almussafes han renovat este dijous el conveni de col·laboració entre ambdues entitats durant un any més.

L’acord implica que l’Ajuntament d’Almussafes estarà representat en les tres competicions oficials professionals més rellevants que es disputen per equips, la Lliga Bankia, la Copa Diputació de València – Caixa Popular i el Trofeu Diputació de València de frontó. A més a més, el Frontó Municipal d’Almussafes – José Ventura tornarà a ser seu de la final del Trofeu Diputació de València de frontó.

En la passada temporada, l’equip d’Almussafes es va proclamar campió de la Lliga Bankia i del Trofeu Diputació de València de frontó. En la Copa Diputació de València – Caixa Popular va arribar a la final.

El conveni ha estat signat al consistori local per l’Alcalde d’Almussafes, Toni González, i el president de la Fundació, Josep Maria Soriano. En l’acte també ha estat present José Ventura, president del club de pilota local. “Este conveni és un pas més, juntament amb les inversions que estem fent en els frontons municipals, perquè Almussafes es convertisca en una de les seus més importants de la pilota de la Comunitat Valenciana”, ha dit Toni González després de la signatura.

Funpival


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.