Accions de l’Ajuntament de Sueca per a combatre els efectes de la processionària

Accions de l’Ajuntament de Sueca per a combatre els efectes de la processionària

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Sueca està duent a terme durant estos dies un tractament especial en els arbres de l’entorn del Centre Ocupacional Municipal per a acabar amb els efectes que produeix la processionària, una espècie de lepidòpter que provoca la caiguda artificial de les fulles.

Estos treballs contra els efectes de la processionària se sumen als que, durant tot l’any, realitza  la Regidoria de Medi Ambient, en llocs com ara la Muntanyeta dels Sants, l’Assut o la senda de les Vaques, mitjançant el sistema d’endoterapia, mètode alternatiu de tractament fitosanitari, de baix impacte ambiental, que consisteix en la injecció en el tronc de l’arbre d’una substància nutritiva o fitosanitària.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.