La Crida Fallera d’Almussafes marca l’inici de la festa

La Crida Fallera d’Almussafes marca l’inici de la festa
  • Les tres comissions del municipi van celebrar diumenge la popular cita organitzada per la Junta Local Fallera

A l’escenari instal·lat al costat de la casa consistorial van pujar les màximes representants de les falles Mig Camí (Vanessa Casabella i Sara Muñoz), La Torre (Ana David, Maria Grau i Joan Martínez) i Primitiva (Joana Piles i Marta Espigares) al costat dels seus respectius presidents i els i les integrants de la JLF per a llançar el pregó, que va ser rebut entre aplaudiments per les persones assistents abans del tret d’una mascletà, amb la qual va concloure la convocatòria.

Aquesta mateixa setmana començarà la col·locació de les carpes en les quals es desenvoluparan gran part dels actes recollits en la programació de les tres comissions, que tornaran a unir-se aquest dissabte 7 de març per a la celebració de la popular, divertida i acolorida cavalcada.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografies de Carioca

crida-almussafes-2020-foto_carioca_2


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.