Detingudes dues persones implicades en quatre atracaments en Salons de Jocs, un d’ells a Sueca

Detingudes dues persones implicades en quatre atracaments en Salons de Jocs, un d’ells a Sueca
  • Les detencions es produeixen després d’una investigació desenvolupada per la Guàrdia Civil des de gener passat, data en la qual es va produir el primer robatori amb armes de foc simulades i brides per a emmanillar als clients

A la fi del mes de gener es va produir el primer fet investigat, en el qual dues persones encaputxades i esgrimint armes simulades van irrompre en un Saló de Jocs i apostes esportives situat en Carlet, intimidant als empleats, als quals van obligar a obrir la caixa forta on custodiaven la recaptació del local.

Per això, l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Carlet, va donar inici a l’operació denominada “Moncapi”, amb la finalitat d’esclarir els fets delictius i detenció dels presumptes autors.

El modus operandi utilitzat, pels presumptes autors, en robatoris amb violència i intimidació en altres locals de les poblacions de Sueca, Picassent i Montserrat, seguien un patró comú en tots ells.

En l’últim cop, el passat dia 9 de febrer, els atracadors van entrar en un saló de jocs de Montserrat, esgrimint pistoles per a perpetrar el fet, usant brides per a immobilitzar als clients, arribant a encanonar i disparar una de les pistoles contra una de les empleades, tenint la sort de ser detonadora i no provocar-li ferides. Diversos dels clients, en veure que l’arma era simulada, es van abalançar sobre un dels malfactors, aconseguint retenir-lo fins a l’arribada dels agents.

Després de l’entrada i registre, en els domicilis dels detinguts a Carlet, es van poder localitzar diverses de les peces de roba i objectes, presumptament utilitzats pels atracadors per a la consumació dels robatoris investigats, una plantació d’interior de més de 200 plantes de marihuana, valorada en més de 150.000 euros.

La fase d’explotació de l’operació culminà amb la detenció de dues persones de 37 i 49 anys i nacionalitat espanyola, per la seua presumpta implicació en quatre robatoris amb violència i intimidació, un altre delicte de cultiu de drogues i defraudació del fluid elèctric.

En aquest operatiu han col·laborat també Policia local de Montserrat i Guàrdia Civil de Llombai. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 1 de Picassent.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.