L’Ajuntament de Sueca i Caixa Popular signen un conveni de col·laboració per a incentivar l’activitat emprenedora

L’Ajuntament de Sueca i Caixa Popular signen un conveni de col·laboració per a incentivar l’activitat emprenedora

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la directora de l’oficina de Caixa Popular a Sueca, Lorena González, han signat este dijous un conveni de col·laboració que facilitarà el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits.

En l’acte han estat també presents el regidor responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, Joan Carles Vázquez; el responsable del Departament de Negoci de Caixa Popular, José Maria Company; la responsable del Departament de Desenvolupament de Negoci, Andrea Martínez; la coordinadora de l’Agència de Desenvolupament Local i la tècnica d’Assessorament Empresarial de l’ADL.

“L’objectiu principal d’este acord és la creació d’ocupació, mitjançant el recolzament a la ciutadania emprenedora, i la innovació o millora de les empreses ja existents, amb unes condicions adequades i òptimes per al seu finançament”, ha explicat el regidor responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, Joan Carles Vázquez.

Aquelles activitats i particulars pertanyents al col·lectiu denominat “emprenedor” seran els que prioritàriament podran beneficiar-se d’esta iniciativa. Per a això, Caixa Popular posa a la disposició de l’Ajuntament de Sueca línies de finançament amb unes condicions especials, com són:

  • Línia Emprendre: que ofereix préstecs amb les millors condicions per a aquells emprenedors i emprenedores, concretament autònoms i microempreses, amb més de 5 anys en funcionament, que tinguen previst renovar, ampliar, reposicionar i/o millorar un negoci d’índole comercial o empresarial en el municipi de Sueca.
  • Finançament Conveni Institut Valencià de Finances (IVF): mitjançant este acord, s’ofereixen  préstecs amb condicions especials per a aquelles persones desocupades o subocupades de la Comunitat Valenciana que vulguen iniciar una activitat empresarial o professional, especialment en el municipi de Sueca, tenint preferència els següents col·lectius: majors de 45 anys, llars monoparentals, dones, persones amb diversitat funcional, aturats de llarga duració, joves i immigrants.

Les persones interessades hauran de presentar un Pla d’Empresa i de Viabilitat del Projecte. Podran sol·licitar, de manera totalment gratuïta, ajuda per a la seua confecció al Servei d’Assessorament Empresarial de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, prèvia petició de cita.

El Servei d’Assessorament Empresarial de l’Agència de Desenvolupament Local de Sueca, després d’estudiar la proposta presentada per les persones interessades, i valorar el Pla d’Empresa del projecte, l’informe de viabilitat i que es compleixen tots els requisits, realitzarà un informe tècnic que presentarà a l’entitat financera, qui estudiarà el cas i estimarà si s’aprova o denega el microcrèdit.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.