La comissi贸 Verge de Sales, gran triomfadora dels premis del Concurs de Sainets de Sueca

La comissi贸 Verge de Sales, gran triomfadora dels premis del Concurs de Sainets de Sueca

Dijous a la vesprada, el Centre Municipal Bernat i Baldov铆 es va omplir d’espectadors per a assistir a la gala de lliurament de premis del XXXVIII Concurs de Sainets, organitzat per la Junta Local Fallera de les Falles de Sueca, El Perell贸 i Mareny de Barraquetes.

Enguany, l’espectacle va comen莽ar amb la representaci贸 de l’obra infantil 鈥淭’he agafat, Caputxeta鈥, amb la qual va participar la Falla Sucro en la passada I Mostra de Teatre Infantil, organitzada tamb茅 per la Junta Local.

En esta primera edici贸 de la Mostra, han participat tamb茅 els grups de teatre infantil de les falles X煤quer, Ronda del Pa铆s Valenci脿 i Verge de Sales. Tots ells van rebre de mans de la Fallera Major Infantil de Sueca, Helena Momp贸, un trofeu de participaci贸 i una gran ovaci贸 del p煤blic assistent.

L’acte va continuar amb un v铆deo resum d’esta edici贸 del Concurs de Sainets per a adults, en el qual han participat set comissions. L’alcalde de Sueca, Dimas V谩zquez; el regidor de Cultura, Joan Carles V谩zquez; la Fallera Major de Sueca, Alicia Falc贸; la Fallera Major Infantil de Sueca, Helena Momp贸; i el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrig贸s, van ser els encarregats d’entregar els diferents premis.

En la categoria d’Actriu Secund脿ria, les dos mencions especials del jurat van ser per a Edith Llop, de la Falla Avinguda d’Espanya, i Inma Ortells, de la Falla Verge de Sales; mentre que el premi Juan Ortol谩 a la millor actriu secund脿ria va ser per a M陋 Pilar Villegas, de la Falla El Perell贸 Tro i Flama.

Pel que fa a l’Actor Secundari, les mencions especials del jurat van ser per a Xuso V谩zquez, de la Falla Avinguda d鈥橢spanya, i Juanjo L贸pez, de la Falla El Portal. El premi Juan Ortol谩 al millor actor secundari va recaure en Antonio Cebolla, de la Falla Verge de Sales.

A continuaci贸, es va entregar el premi Enrique Latorre a la Millor Direcci贸, sent la guanyadora Inma Ortells, de la Falla Verge de Sales. Les dos mencions especials van ser entregades a Andr茅s Espasa, de la Falla Pla莽a de Cervantes, i Jes煤s V谩zquez, de la Falla Avinguda d鈥橢spanya.

En la categoria de Millor Actriu Principal, les mencions especials van ser per a Julia Mart铆nez, de la Falla El Perell贸 Tro i Flama, i Anna Rocher, de la Falla Pla莽a de Cervantes. El preuat Nel路lo a la millor actriu principal en esta edici贸 va ser entregat a Raquel Canet, de la Falla Avinguda d’Espanya.

Pel que fa al Millor Actor Principal, van rebre les mencions especials Juan Carlos Llopis, de la Falla Avinguda d鈥橢spanya, i Jorge Vay脿, de la Falla El Portal. El Nel路lo, en esta ocasi贸, va ser per a Javier Bonillo, de la Falla Verge de Sales.

I ja en la categoria de Millor Sainet, el quart premi va recaure en la Falla El Perell贸 Tro i Flama, amb 鈥淐armela, la pentinadora鈥, mentre que el Socarrat del tercer premi va ser entregat a la Falla El Portal, per 鈥淎ls bous de Castell贸鈥. El Socarrat corresponent al segon premi va ser per al sainet de la Falla Avinguda d’Espanya, titulat 鈥淣o hi ha marit fidel鈥. I el Nel路lo al millor sainet presentat a esta XXXVIII edici贸 del Concurs va ser per a la Falla Verge de Sales, per l’obra 鈥淐oneixes a ta muller?鈥.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.