Pensionistes de Sueca van recolzar la manifestació dels llauradors

Pensionistes de Sueca van recolzar la manifestació dels llauradors

Pense Pensions Dignes va recolzar la manifestació dels agricultors, celebrada a València, el passat divendres 14 de febrer de 2020, per exigir mesures urgents que garantisquen el futur del sector agrari.

Com de costum, els pensionistes de Sueca, es concentraren, a les 11 hores del matí, del divendres, per reivindicar unes pensions dignes, però aquesta vegada, a més, per solidaritzar-se amb els agricultors en les seues reivindicacions. Com que la major part dels iaios havien d’anar a pels néts i nétes a les 12 hores, per tant no podien desplaçar-se, a València hi anà una representació del col·lectiu de pensionistes.

Els agricultors estan suportant des de fa temps una situació límit, amb uns preus de producció que no cobreixen ni les despeses,  per  contra el preu que arriba als consumidors, en molts productes és de fins a un 600% del preu en origen. Assistim, impassibles, a l’abandonament dels camps. És una aberració que no pot continuar i que cal resoldre de forma urgent.

La manifestació multitudinària es va desenvolupar en un ambient festiu, secundada per centenars de tractors que col·lapsaren durant tot el matí el centre neuràlgic de la capital.

Els pensionistes de Sueca, reiteren la seua solidaritat amb les reivindicacions dels agricultors i Pense Pensions Dignes  estarà present en les futures manifestacions per “uns preus dignes” per als productors.

Pense Pensions Dignes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.